Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, July 23, 2014

MEGAMALL GUNA LAMBANG ISRAEL SEMPENA PROMOSI AIDILFITRI..!

Saya tak tahu berapa lama pihak pengurusan Pacific Megamall kat Perai tu tinggal di Malaysia. Saya juga tak tahu sama ada depa warganegara Malaysia atau warganegara asing... 

Tapi yang peliknya, depa tak tahu nak bezakan antara bintang "Star of David" dengan bintang "Rub Al-Hizb".

"Star of David" tu dah jelas sangat lambang Israel... Terpampang kat bendera Israel tu kan? 

 

"Rub Al-Hizb" tu pulak sering digunakan dalam kesenian Islam.. contohnya, kat dalam khat-khat Islam dan juga diaplikasi dalam seni bina berkonsepkan Islam macam bangunan Dayabumi tu...

Tapi Pacific Megamall kat Perai tu guna "Star of David" untuk dijadikan hiasan sempena Hari Raya umat Islam? Hari Raya Fitrah? Apa ke buta sangat ke sampai tak check sebelum dibuat hiasan?

2 comments:

Anonymous said...

PENGUMUMAN,

oleh kerana kekeliruan yg telah timbul mengenai perkataan MACAI, yg merujuk kpd pyokong UMNO dan penganut fahaman kultus PKR, (walaupun penganut kultus lebih berhak kerana MACAI sndri memberi maksud Mempecyai Apa shaja Cakap Anwar Ibrahim) maka
selaku Ketua 'bekas banduan' Umum (bakal banduan lg) telah mengisytiharkan kultus parti mata dajjal a.k.a parti mata illuminati akan mengunakan nama baru bg merujuk kpd penganut2 fahaman kultus ini dgn perkataan yg lebih lunak dan merdu bile disebut dan didengari...

BERBANGGALAH penganut fahaman kultus mata dajjal sekelian... anda akn dikenali sbagai...

JUBORIANS..!
Go JUBORIANS...Go..!

Datu Nuar Berahi-m Kiram

Anonymous said...

PENGUMUMAN,

oleh kerana kekeliruan yg telah timbul mengenai perkataan MACAI, yg merujuk kpd pyokong UMNO dan penganut fahaman kultus PKR, (walaupun penganut kultus lebih berhak kerana MACAI sndri memberi maksud Mempecyai Apa shaja Cakap Anwar Ibrahim) maka
selaku Ketua 'bekas banduan' Umum (bakal banduan lg) telah mengisytiharkan kultus parti mata dajjal a.k.a parti mata illuminati akan mengunakan nama baru bg merujuk kpd penganut2 fahaman kultus ini dgn perkataan yg lebih lunak dan merdu bile disebut dan didengari...

BERBANGGALAH penganut fahaman kultus mata dajjal sekelian... anda akn dikenali sbagai...

JUBORIANS..!
Go JUBORIANS...Go..!

Datu Nuar Berahi-m Kiram

Bila Kak Su Bersuara... Heh!