Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, June 4, 2014

ISHHHH..!!! SIKAP PEREMPUAN YANG SANGAT KITA TAK FAHAM...

Ni lagi satu yang saya tak faham. Kenapa la golongan hawa ni punya gila shopping sampai sanggup tidur kat luar kedai butik! Punya la melampau tindakan macam tu... suami atau mak bapak diorang tak marah ke? 

Saya ni bukan la marah sangat atau nak salahkan sesiapa. Tapi kalau sampai dah sanggup tidur depan butik tu, beratur panjang-panjang semata-mata nak beli tudung latest fashion, tu dah melampau la tu... siap ada yang bawak anak kecik lak tuuu... hmmm...

Taktau la apa punya gila shopping... tahu la memang sifat perempuan tu suka shopping...tapi wasatiah la sikit... Ni cuba tengok cerita kat bawah ni... tak melampau ke macam tu? 

 


Saya takde la nak salahkan pemilik perniagaan tu... memang bukan salah depa pun... biasa la strategi business... tapi yang pelanggan tu apa cer? kan? Agak-agak laaaa....

Lagi satu.. tolong la pilih tudung yang betul-betul tutup aurat... menutup bahagian dada... lebih labuh... belajar la tutup aurat tu... nak tunjuk "benda" tu kat sapa? Tutup kan lebih baik....kan? Islam pun suruh...

1 comment:

Anonymous said...

Kau bukan kaum Hawa, manlah ketahui benda macam ni?

Pi lah tanya kat Nenek, Mak, Kakak, adik atau saudara mara kau ler.

Jangan pulak nak ajar orang lain yang mana patut ke tak patut.

Kau Ustaz, Imam ke?

Bila Kak Su Bersuara... Heh!