Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, June 17, 2014

GADIS BAKAL DEDAH "DIARI RAHSIA" SKANDAL AHLI POLITIK..???!!!

Perghhhh..! Nampaknya ada yang panas punggung... Khabarnya ada sorang gadis yang yang akan pecah lobang ahli-ahli politik, orang kenamaan dan ahli perniagaan...

Saya tak tahu betul ke tidak... betul ke? 

Cuma... kalau betul la gadis tu dah buat report polis... maka tunggu je la nanti ada yang akan "terdedah".. Time tu baru tau langit tinggi ke rendah... Time tu baru nak sebut "Allah"... masa buat tu tak reti pulak sebut "Allah"...kan?

Ni cuba tengok cerita kat bawah ni...



Gila betul laaa... kalau betul gadis yang dipaksa melacur tu akan bongkarkan rahsia VVIP tu... alamatnya sekali lagi la Malaysia akan kecohhhh... asyik kontroversi jer...

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!