Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, June 2, 2014

ABBY KUTUK FARHAN LEPAS DICERAIKAN.. DULU CAMANA?

Bekas-bekas suami Abby... boleh buat union ni... heh! Ada sapa nak join ka?
Adoiii... bila dah nak bercerai tu.. macam-macam la yang keluar. Itu tak kena.. ini tak kena... umur muda sangat la... tak matang laaa.. semua ada... macam-macam la yang tak puas hati keluar...

Dulu masa nak menikah...gelojoh! Baru kenal seminggu dua terus gatal nak kahwin... masa tu kalau orang kata laki dia muda sangat pun, dia kata tak paaaa... kalau orang kata laki dia tak matang pun, dia balas balik kata orang jeles kat diaaaa....

Tu la dia Abby... dulu orang kata dah... dah nasihat dah... tapi degil... skang ni dah kena cerai sampai dua kali baru nak kalut? Heh! Lepas tu guna anak tarik simpati orang ramai? 


Nak tahu cerita? Sila klik kat sini... Apa raaaaa Abby ni....

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!