Friday, May 23, 2014

Wopsss..! Kenali dulu Dyana Sofya sebelum anda terkam dia...

Memetik sebuah temubual ringkas media bersama calon DAP bagi Pilihanraya Kecil (PRK) Parlimen Teluk Intan, Dyana Sofya Mohd Daud tidak ragu-ragu untuk mengaku bahawa status dirinya masih "single" dan belum berpunya.
Menjawab soalan media yang bertanya tentang status peribadinya, Setiausaha Politik kepada Penasihat DAP itu mengangguk tanda setuju bahawa dia masih tidak punya kekasih. 
Ia seolah-olah memberi ruang pada calon PRK Parlimen Bukit Gelugor, Ramkarpal, untuk memulakan "misi mencari isteri". Lagipun, anak mendiang Karpal Singh itu baru-baru ini mengaku masih bujang dan ada meminta Wanita DAP carikan isteri untuknya...
 
Selain itu, Dyana juga mendedahkan bahawa dia merupakan seorang "hantu coklat". Pendedahan ini juga mampu memberikan "tips tambahan" pada Ramkarpal atau mana-mana jejaka yang berkenan untuk menghadiahkan coklat pada gadis DAP itu dalam proses memikat!
Menjawab mengenai masakan kegemarannya, anak gadis "peliharaan" Kit Siang itu juga memberitahu dia gemar pada gulai lemak pucuk ubi dan sambal tumis.
Namun untuk menjaga kelangsingan tubuh dan kesihatan diri, Dyana yang sering sebok dengan aktiviti politik DAP sering meluangkan masa melakukan senaman di gimnasium selama 2 jam dan mendapatkan rawatan di spa.
Apapun, Ramkarpal atau mana-mana lelaki yang berminat untuk memikat Dyana perlu berhati-hati memandangkan dia sedang berjinak-jinak dengan sukan lasak, Muay Thai, atau lebih dikenali sebagai sukan "tomoi" di sebelah utara semenanjung.

Sambung bacaan anda di sini...

4 comments:

Anonymous said...

ADA AKU KESAH

Anonymous said...

Wakakakakakaka

Mana pi Makcik Sambal Belacan. Cepat tukar jadi lelaki sempurna dengan mengawini Dyana ni.

Dah Bagi tip, minat Sambal Tumis. Jangan tambah Belacan, ya.

Lepas tu Mungkin boleh tukar Nama sandaran kepada Abang Dyana.

Anonymous said...

TAPI TERINGIN BNYK LAGI KAT LUAR YG TAK PERLU JADI CALON ,,,, MUNKIN KIT SIANG MINAT KOT.... SELERO TAJUMP

Dyana Sofya Alat Seks Cina DAP said...

Dah terjawap dengan gambar dyana yusof mohd daud dan zairil lim yang tak berbaju.
Dyana Yusof ni jadi hamba seks Cina Cina di DAP...muahaha..
dari Cina Tua Lim Guan Eng kepada Christopher Lim.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!