Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, May 18, 2014

Perghhh..!!! Apa benda ni Rafizi...???!!!

Kalau tak tahu, jngan pura-pura tahu. Jika tidak pandai, jangan pula nak tunjuk pandai. Jika kurang pasti tentang sesuatu perkara, cuba periksa terlebih dahulu kerana jika terlalu gelojoh menyebarkan sesuatu perkara pada khalayak ramai, bimbang orang akan menggelar kita sebagai "bodoh".

Begitulah jadinya pada Pengarah Strategi Parti Keadilan Rakyat (PKR), Rafizi Ramli, apabila menuduh Perdana Menteri, Dato' Seri Najib Tun Razak, mungkir janji dan tidak hadir ke majlis kenduri perkahwinan anak bekas Menteri Besar Terengganu, Dato' Seri Ahmad Said.

Mungkin terlalu yakin dengan "ketidak hadiran" Najib di majlis tersebut, Rafizi seolah-olah cuba mengajuk Ahmad Said dengan mempersoal apakah bekas Menteri Besar itu akan "merajuk" sekali lagi.
 
KedahNews.com sebenarnya agak terkejut dengan perlakuan tidak matang, kebudak-budakan dan "bodoh sombong" Rafizi itu memandangkan dia merupakan antara pemimpin terpelajar serta anak didik terbaik Ketua Pembangkang, Dato' Seri Anwar Ibrahim.

5 comments:

Anonymous said...

Kalau guru dia seorg pembohong apa nak hairan anak didik dia. Manusia yg buta hati saja yg sanggup dibohong berkali kali.

kah kah kah said...

si bapok ni memang mulut lanchang!

Anonymous said...

Bapok2 ni semua memang mulots macam Sial!!

Anonymous said...

Mamat ni hatinya penuh dgn hasad dengki...menghasut menanam kebencian !! harus kan di sokong lagi makhluk yg macam ni

Anonymous said...

Rafizi ni lupa PM dan Ahmad Said tu adalah ahli politik Flip-Flop.

Tu lah yang buat ramalan tersilap.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!