Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, May 15, 2014

PERGHH..!!! TUN M BALUN ANWAR BERTEPEKKK DI DAHI..!!!

Perghhh..!!! Saya setuju 100%..!!! Tun M balun Anwar Berahim kat Indon... Heh!

Tepat...! Padat..! Bertepek kena kat dahi..!!!

Pada saya, kenyataan Tun M yang terkini pada Anwar ni patut dibaca oleh semua pihak dan difahami sedalam-dalamnya... bukan pada Anwar saja, kadang-kadang ada di kalangan kita ni yang berperangai macam Anwar Berahim...

 

3 comments:

Anonymous said...

Duke, siapa pemimpin UMNO yang berperangai macam Anwar ?

Anonymous said...

betul, si nuar cakap pasal islam berjela jela, berdegar degar, tapi kelakuan tak serupa apa dia cakap, ambil kes rasuah asaja lah, menipu rakyat menfitnah orang yang tidak benar, contoh baik..kes model Nepal tu, kenapa heret orang tak berkaitan, buruk dan jahat perangai manusia anwar ini, baru ni kena accident, tapi tak setimpal, gambar sakit dia sampai duduk katil tolak, macam tak boleh bangun, the next day bergambar dengan jambu manis,..cukuplah sheikh, tak kan selamat menipu ni...

Anonymous said...

Nak percaya Melayu celup keturunan keling pariah atau pun Melayu tulen?

Agama Hindu dahulu kala dah tukar Islam. Kira Mualaf juga, ler.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!