Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, May 15, 2014

AHMAD SAID AKUI NAJIB MOHON MAAF PADANYA..?

Betul, tidak semestinya pemimpin itu berada dipuncak, maka pemimpin itu tidak membuat sebarang kesilapan. Tidak semestinya, sebab kita umat akhir zaman ni bukannya Nabi atau Rasul. Kita juga tidak maqsum sebagaimana Nik Aziz...

Dalam hal ini, tindakan Najib memohon maaf dan saling bermaafn dengan Ahmad Said menunjukkan Perdana Menteri kita tu sanggup mengaku silap sendiri. Takde la macam sesetengah pemimpin yang buat silap, tapi taknak mengaku silap...kan?

Meskipun kesilapan tu tidak disengajakan, atau dalam ertikata lain, salah faham dengan situasi Mat Said, kesudian Najib merendahkan egonya sebagai pemimpin nombor satu negara menunjukkan beliau bukanlah seorang pemimpin autokratik, malah PM kita tu benar-benar bersifat merendah diri...

 

Tak percaya? Cuba baca cerita kat sini...

4 comments:

Anonymous said...

Salute najib n mat said.

FATIN NURAQEELA said...

(y) thorbaek! :)

anti-LGBT , PR dan Ad-Dajjal said...

Baguis tu....ular menyusup akar tak kan hilang bisa ....Jangan jadi macam Bapak Peliwat totey bengkok tu....dia saja yang betoi, orang lain semua salah.....bila dia nak pi masuk Resort Bamboo River tu....tak sabaq lagi aku nak tengok macai2 PR berguling kat atas jalan depan Bamboo Resort tu.....

Anonymous said...

Baguslah camtu...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!