Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, March 2, 2014

RM2 JUTA TAK JEJAS MARUAH PAS? MARUAH HADI AWANG MACAMANA PULAK?

Biar betul nihhh..?
Ayah Chik kena saman RM2 juta tak jejas imej PAS? Kah! Kah! Kahh!!! Biar betul ni? Tak jejas apa ke benda sampai ramai penyokong PAS yang fikir 2-3 kali nak solat hajat untuk Ayah Chik ke tidak ni...heh!

Betul ke isu ni raih sokongan orang terhadap PAS? Kalau orang PAS sendiri malas nak turun solat hajat untuk Ayah Chik, apatah lagi orang luar PAS... makin jauh la depa lariiiii...kan?



Saya harap pemimpin PAS bercakap berdasarkan realiti laaa.. tak payah la syok sendiri bila buat statement... nanti orang PAS sendiri yang akan kutuk depa... susah la kalau orang PAS yang kutuk pemimpin PAS...kan? kan? kan? heh!

2 comments:

Hash46 said...

Bagus lah kalau tak jejaskan parti atau Hj. Hadi, so bolih lah selalu buat fintah, mungkin tak lama akan keluar fatwa yang menghukumkan harus dan tidak berdosa bagi parti pas memfitnah orang.

Anonymous said...

pas mane ade maruah. sebab tu tak jejas.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!