Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Saturday, March 15, 2014

#MH370: BOMOH "TAMPAR BUAYA" SALAHKAN NAJIB...!

Semalam saya agak busy sikit. Tapi khabarnya kecoh pasal bomoh Ibrahim Mat Zin nak tampar KJ macam buaya. Err... tampar macam buaya tu macamana ek? Tak dapat bayangkan aksi tampar KJ macam buaya...

KJ pun siap sindir-sindir bomoh yang nak "tampar buaya" dia kat Twitter... Nampak macam nak bergaduh sakan jer saya tengok...

Saya terbayang gak la... apa akan jadi kalau KJ atau bomoh tu terserempak antara satu sama lain. Apa akan jadi? KJ nak di "tampar buaya"... KJ elak dan cuba balas tamparan... bomoh elak...cuba tampar buaya sekali lagi.... perkara sama berulang beberapa kali...

Persoalan... "agak-agak buaya tu mati tak?"...kahkahkahhhhh....

Terus terang, saya ketawa bila tengok video kat bawah ni... betul punya marah bomoh Ibrahim Mat Zin kat KJ... errr.. teringin la jugak tengok insiden bomoh tampar buaya KJ.. baru la kita dapat bayangkan macamana aksi "tampar buaya" tu... boleh tolong demo "tampar buaya" kat KJ tak? Heh!


1 comment:

Anonymous said...

Ni dah lari dari niat sebenar dah ni. Kata nak cuba pin point kat mana pesawat tu berada. Ni dah korner ke lain pulak dah. Nak main tampar menampar. Macam budak2. Cuba lah fokus balik ke niat asal tu. Where man....where.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!