Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, March 14, 2014

#MH370: "BOMOH MIKROFON" MAMPU KESAN KEDUDUKAN PESAWAT?

"Bomoh Mikrofon" lebih handal dari bomoh "tikar terbang Do-Re-Mi"...
Ramai betul yang marah pada bomoh-bomoh yang tunjuk handal di KLIA. Paling "best", ada pulak kutu mana ntah yang kaitkan ritual dan bomoh-bomoh tu dengan Kerajaan BN. Biasa la... bila ada je perkara yang buruk, BN la yang akan dipersalah...kononnya, semua BN yang salah...

Macam-macam cara bomoh-bomoh kita ni. Ada yang pakai bubu, ada yang pakai buah kelapa muda, ada yang pakai tikar "terbang" dan sebagainya. Tapi kalau bomoh moden, selalunya depa tak pakai banyak peralatan...cukup dengan MIKROFON saja.. ada mikrofon kecil dan ada mikrofon besar..

Siapa kata tilikan bomoh-bomoh ni salah? Dalam satu kes kat bawah ni, seorang "bomoh pakai mikrofon besar dan kecil", membuktikan tilikannya tu tepat dan benar. Saya rasa, kalau upah "bomoh" ni cari MH370, mungkin "boleh" jumpa kot pesawat tu...

Tak caya? Cuba tengok kat bawah sebagai "bukti sahih"..! Hebat "bomoh" ni gua cakap luuu...



1 comment:

Anonymous said...

....tok moh tu kata cuba tengok dalam mangkuk tu...."maka kita dapat beberapa mangkuk mangkuk sedang menyondol china doll dan ada yang tengah tayang spender putih besooo...."....

Bila Kak Su Bersuara... Heh!