Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, March 4, 2014

EKSKLUSIF..!!! 30 GAMBAR MUKHRIZ MAIN BOWLING DENGAN PUTERI UMNO KEDAH SEMALAM..!!!

Mukhriz bersama kepimpinan Puteri UMNO Kedah dan Puteri-Puteri UMNO Bahagian
Lewat malam semalam, saya lepak sekejap dengan seorang rakan wartawan yang baru balik dari event Puteri UMNO Kedah. Katanya, semalam Puteri UMNO Kedah main boling dengan DS Mukhriz di Star Parade...

Perghhhh..! Meriah katanya. Kawan saya kata, Mukhriz betul-betul sporting malam tadi. Tengok keadaan MB..wajahnya macam letih...tapi tetap melayan adik-adik Puteri dengan baik dan sopan...

Saya tanya, ada gambar? Terus kawan saya bagi "SD Memori Card". Apa lagi? Terus capai laptop laaa.. copy gambar-gambar eksklusif tu... Thanks bro! Nak tengok gambar-gambar tu? Sila tengok kat bawah ni...meriah bebbb..!

Tu diaaa... seronok betoi adik-adik kita ni...

MB kita ni memang suka baby... heh! Tak mau "tambah" lagi ke Datuk Seri?

Sporting tak MB kita..? Heh!

Apa yang buat depa gelak agaknya? MB, Datuk Tajuddin, YB Sabrina, Datuk Azimi Daim, Haris Che Mat... Ni mesti kes bola boling masuk longkang ni...heh!

Tu diaaaa MB kita buat strike..!!! Hiyyyahhhh...!

Puteri Kulim - Bandar Baharu dapat No. 3...

Puteri Langkawi Naib Johan...

Puteri Kuala Kedah Johan... petuanya belajaq punggai buah nyoq dulu kat belakang rumah... hahahaaa...

Ni peserta paling diharap... anugerah pemain boling harapan...kalau tak silap laa...

Yang ni saya tak sure... no. 1 atau no. 2 bagi jatuh pin boling paling banyak.. lupa lak apa kawan saya kata semalam...

Yang ni pun saya lupa... kalau tak silap paling banyak bagi jatuh pin boling jugak kot...banyak sangat makan kari kepala ikan..atau makin "tua", makin lupa.. adehhh....

Harap Puteri UMNO Kedah penggal ni kembali menyengat macam zaman Azalina dulu...
Mungkin YB Tajudin dok pikiaq macamana nak menang...tengok score screen... agaknya berapa dia kutip mata?

Kalau tak silap yang ni semua Puteri UMNO Pokok Sena...

Ni team JUARA ni... selalu berlatih baling buah nyoq... hahahaa... lariikkkkk..!

Ni Puteri UMNO Sik... Datin Shima sengih memang best...heh!

Kalau tak silap yang ni Puteri Merbok.. saya tak sure...

Ni Puteri UMNO Sg Petani... Confirmed! Heh!

Puteri UMNO Baling... Lepas ni mungkin Tok Azeez wajar bukak pusat boling di Baling... Baling Boling.. hahahahaaa..!

Alamakkk.. yang ni saya tak tahu Puteri Bahagian mana... Padang Terap ka atau Padang Serai? Adehhh....sorry!

Hmmmm... Yang ni Puteri Kulim - Bandar Baharu... pasal ada YB Sabrina... kalau dia takdak dalam gambar ni confirm saya tak tau depa dari Bahagian mana... hahahahaa.... lariikkkkkk lagi!

Ni semua jejaka-jejaka yang naik saham malam tadi kot... control macho... hahahahaaa... Syed Johan & Syed Hafiz (Pemuda Alor Setar), MB, Ketua Pemuda Langkawi, AJK Biro ICT Pemuda UMNO Kedah dan orang kuat Pemuda Langkawi...kalau tak silap laaa... tapi yang tengah antara MB dengan Syed Hafiz tu confirm Datuk Tajuddin...hahahahahaaaa...
YB Sabrina... gaya macam selalu main bowling...

Kesiannnn... depa jamu makan Twisties saja? Hadoi laaa... patut pun lari fokus... habis bola masuk longkang...! Muahahahaaa... gurau je YB... jangan marah aaaaa.....

Budak-budak ni lagi terer dari kita ni boss... tu laaa..saya tengok pun payah nak makan ni... errr...agak-agak kita boleh menang ke? Tengok hamper tu macam best jer nihhhh....

Ada chance potong point boss ni... jangan harap la nak potong saya... psstttt detttt...hang pi adjust point aku bagi up sikit....

Tak aciiii... depa disqualified MB dan Exco... depa kira untuk Puteri saja? Penat ja kami main bola baling tadi... errr.. tadi bola baling ke boling?

YB Sab bawak balik piala tu... hamper tu bagi kat saya... boleh la saya makan twisties on the way balik rumah nanti... err...boleh tak macam tu?

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!