Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, February 9, 2014

SEPAHTU DIKECAM SEBAB BUAT LAWAK HINA ANWAR..???!!!

Gara-gara buat lawak "satay" dan "penjara", Juara Maharajalawak Mega, Sepahtu, dikecam para penyokong Anwar Berahim.. Para penyokong Anwar Berahim kata lawak guna "satay" dan "penjara" jelas menghina Anwar...

Saya tersengih. Macam tu pun ada? Tak boleh sebut "satay" dan "penjara". Kalau sebut, itu maknanya menghina Anwar. Errr... "satay" dan "penjara" tu hak milik eksklusif Anwar Berahim ke? Kah! Kah! Kahhhh..!!!

Saya tertanya-tanya, apakah para penyokong Anwar Berahim ni makan satay atau tidak? Kalau depa penggemar satay, maka mungkin depa tu boleh dianggap menghina Anwar Berahim jugak... Depa layak dikutuk kerana persenda Anwar..???Saya rasa, peniaga satay di Kajang akan rugi besar kalau macam tu. Depa tak sokong mana-mana dan sekadar cari rezeki jual satay. Hanya kerana Anwar Berahim, maka depa terpaksa tutup kedai kerana takut dikecam penyokong dan calon DUN Kajang?

Naya je Sepahtu kena maki dek penyokong Anwar. Naya je peniaga dan penggemar satay dikecam penyokong Anwar...kan? Saya pun suka makan satay gak... saya pun dikira hina Anwar ke?

Sebut penjara pun tak boleh? Nampaknya penjara Kajang tu pun kena pindah dari Kajang. Nanti Anwar dan penyokongnya marah pulakkkk....


3 comments:

Anonymous said...

LAWAK oh LAWAK ...
MESEJ DIA LOUD AND CLEAR !

Anonymous said...

Memang betul Anwar kaki bontot. Satay turun kangkang naik. Bakal MB Penjara Kajang sebab dia pandai buat sedap

jai said...

ek eleh...sape mkn cili dia la rasa pedas..tak yah melatah...diam suda..taksub sangat.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!