Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, February 16, 2014

MEMANG LAWAK..!!! AKSI "TAK BOLEH BELLAHHH" MASUK RUMAH HANTU..!!!

Korang pernah masuk rumah hantu tak? Seram ke? Saya pernah la jugak masuk 2-3 kali dengan kawan-kawan dan keluarga, tapi kami siap boleh gelak ramai-ramai dalam rumah hantu tu.. lawaknya lebih dari seram.. biasa la.. rumah hantu funfair.. nampak sangat faked hantu-hantunya...

Tapi tak semua rumah hantu macam tu... Contohnya, rumah hantu kat Kanada kat bawah ni...Walaupun saya tak tengok hantu dalam rumah hantu tu, saya rasa hantu-hantu kat situ mampu buat ramai tak tidur malam...

Paling best, rumah hantu tu siap rakam gambar aksi pengunjung yang tengah takut tu... Kah! Kah! Kahhhh..!!! Memang lawak saya tengok aksi depa.. mamat bertatoo pun boleh takut sakan! Ada yang peluk bini... sampai terangkat kaki pun adaaaa..!!! Muka depa toksah cerita laaa... 

Cuba tengok kat bawah...kah! kah! kah! Terbaik dari Nightmares Fear Factory kat Kanada... teringin jugak nak pergi sana nih... heh!



haunted_house_03
haunted_house_02
haunted_house_08
haunted_house_12
haunted_house_28
            

2 comments:

Anonymous said...

Very the kelakar

Anonymous said...

Very the kelakar

Bila Kak Su Bersuara... Heh!