Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, February 10, 2014

GEGARRR..!!! "AWEK CUN YIKED" SURUH PAS KEDAH HENTI FITNAH MAJLIS BERSELAWAT KEDAH..!!!

Tu diaaa.. ni Nik Aziz original ke tiruan? Pandai betul "admin" Nik Aziz reka fitnah..kan?
Saya tak pasti apa motif, tapi memang ada dakwaan dari para penyokong PAS tegar di Kedah yang mengatakan bahawa Majlis Sambutan Mahabbatur Rasul yang dihadiri berpuluh ribu umat Islam di Stadium Darulaman baru-baru ni DITAJA OLEH SYARIKAT JUDI...

Cuba tengok print screen kat atas tu.. Itu baru sikit.. Kat bawah ada lagi dakwaan yang serupa.. Seolah-olah puak PAS Kedah yang rajin main Facebook ni cuba mencipta persepsi buruk terhadap Kerajaan UMNO/BN di Kedah ni...

Saya nak tanya, tak main "kotor" boleh tak? Dulu masa kami jadi pembangkang, kami utarakan isu-isu yang genuine, berasas, ada bukti, berfakta dan rasional. Takkan penyokong PAS Kedah tak boleh buat macam kami dulu? Takkan nak main cerita fitnah sampai 5 tahun kot? Tak takut dosa?

Yang bestnya, tiba-tiba pulak ada "awek cun" dari Yayasan Islam Kedah (YIKED) tampil menjawab tohmahan PAS tu... Betul ke dia staff YIKED? Rasa macam nak pi investigate cepat je kat office YIKED tu.. errr.. ada staff nama Nur Asilla Amirah tak? Hahahaaaaaa..!!! 

Cuba tengok kat bawah...Memang cun "awek YIKED" tu... nanti kalau sempat saya pi check tengok... heh!


Cuba buat persepsi awal?

Kena bayaq untuk berselawat? Mazhab Syiah macam Mat Sabu kot? Cuma takdak "tin milo" dan "karung" kutip derma sajaaa...heh!

Yang ni saya setuju... alangkah baiknya kalau Mahfuz hadir sekali... ni tidak.. dia sebok pi fitnah kat tempat lain... Bila Mahfuz nak balik jaga Kedah ni? Bukan dah dapat jawatan "boss" kaaa..?
Khabar dari mana tu? Dari Nik Aziz ke? Dari Mahfuz? Dari Ahmad Yahaya? Atau dari Leman Lemon? Heh!
Mujoq ada "awek YIKED" ni.. tak tau la betoi ke tidak kat YIKED tu staff nama "Nur Asilla Amirah" ni.. Err.. hari ni pejabat YIKED bukak tak? Ingat nak pi check tengok la kan... kena buktikan dia ni staff YIKED ni... hahahahahaa..!!!

4 comments:

Anonymous said...

teruskan programmini ke seluruh Negara...pasti PAS panas bontot...tahniah mukhriz satu satu nya MB yang pakai otak sebagai senjata...teruskan usahan ini ke seluruh Negara....ko ingat Tok Nik dan geng Ko KO ko....yang tah apa apa sial punya kerja...Mukhriz terbaikkk...

Anonymous said...

pada pencacai PAS Beliau juga hampir membankrapkan negara kerana terlalu taksub kepada dasar-dasar IMF dan tunduk kepada Amerika.Hari ini Anwar ingin meminta peluang lagi untuk menjadi Menteri Besar dan peluang itu pula direbut dengan cara yang kotor.Jika niatnya kotor,caranya juga kotor,maka bagaimana kita boleh percaya yang Anwar mampu menjadi pemerintah yang bersih ??? Persoalan kini ialah,apakah rakyat Selangor benar-benar sanggup mengangkat si munafik ini sebagai Menteri Besar ??? Sudahlah munafik,peliwat pula.Sudahlah peliwat,perasuah pula.Sudahlah perasuah,tidak bijak ekonomi pula.Pendek kata,Anwar mungkin mempunyai kualiti sebagai seorang pemimpin tetapi malangnya,beliau tidak mampu menjadi pemimpin yang berkualiti.Tanpa apa-apa jawatan,Anwar hanyalah seorang manusia munafik yang gagal dalam hidupnya.Inilah yang membuatkan Anwar takut sekali menjelang rayuan kes liwatnya untuk kesekian kali.untuk bang non bakal MB Selangor Darul LGBT


Anonymous said...

Ape pn......ayat paling best...dan glamor PAS, sekal dulu2 lagi ialah " Dengar khabar". Selepas dengar khabar tu...mula le mcm2 kenyataan2 yg tiada berlapikkn fakta atau bukti.

Anonymous said...

ALHAMDULILAH..TERIMA KASIH NUR ASILAH..SEMOGA ALLAH SENTIASA BERSAMA ORANG YANGBENAR,,,HIDUP ISLAM..HANCUR PEMFITNAH....

Bila Kak Su Bersuara... Heh!