Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, February 27, 2014

CUBA TENGOK GAMBAR NI.. SAYA SENDIRI PUN MALU...

Bukan gambar ni... gambar kat bawah tu...
Kalau ye pun marah, tak suka, benci ke apa ke.. tak payah la buat cam ni bro.. Kita ni takde la desperate macam puak-puak Red Bean Army tu... dosa pahala kena jaga jugak bro...
Ramai gak la kawan-kawan yang tak setuju dengan cara ni... sebab cara ni selalunya puak Pakatan Haram saja yang buat... kita tak payah la tiru perangai depa tu bro...

Cuba tengok gambar kat bawah ni.. saya sendiri malu...adehhh...


GELENG kepala penulis tatkala melihat gambar pakcik-pakcik berkopiah dan berserban ini tersenyum sambil menunjukkan jari tengah mereka.

Bukan geleng kepala dengan ‘perbuatan’ mereka, sebaliknya perbuatan pihak yang tidak bertanggungjawab mengubahsuai gambar tersebut seolah-olah mereka sedang membuat isyarat lucah.

Kalau ia bertujuan untuk bergurau atau atas dasar marah kerana kerana perbezaan politik sekalipun, rasanya tak perlulah buat sampai begini sekali.

Ia secara tidak langsung memperlihatkan orang Melayu Islam kita sebagai tidak senonoh walhal ia sebenarnya tidak berlaku.

Pendek kata, tak perlulah buat perkara yang boleh memalukan orang lain.

Ingat ya, dosa fitnah itu lebih teruk dari membunuh… -Mynewshub.my

2 comments:

Anonymous said...

MEMEY MELAYU SANGAT MUDAH DIPERALATKAN !!

usin said...

FITNAH itu dosa besar. walaupun tidak suka kepada pas, tak payahlah buat gambar superimpose macam tu. aku juga belum suka dengan pas, tapi kasihan bila lebai2 pas difitnah begitu. kasihanlah pada mereka. apa kata anak bini mereka jika lihat ayah 2 suami mereka menunjukkan isyarat lucah begitu? jika kita yang diperlakukan begitu bagaimana. adakah kita tak kisah?

Bila Kak Su Bersuara... Heh!