Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, February 21, 2014

18SX: IKLAN SEPARA TELANJANG DI BLOG PRO-PAS KEDAH..!!!

Saya mohon blogger pro-PAS Kedah tu buang la iklan tu... saya takmau orang Kedah malu.. saya tak mau saudara-saudara saya rosak akhlak pasal blogger pro-PAS Kedah ni... tolong la buang bro... dosa kering je sapa yang tengok...
Saya heran... kalau cakap pasal Islam... kononnya depa la "champion". Kalau cakap pasal akhlak, depa la paling "bersih dan suci". Kalau cakap pasal hukum hakam, depa la paling hebat.. sampai kafirkan orang Islam pun depa sanggup... hebat...hebat...!

Tapi cuba tengok print screen kat atas tu...kalau tengok "tagline" tu, rasanya pak-pak lebai PAS ni dah tentu tahu blog PAS yang mana satu.. Paling memalukan, depa tak segan bubuh nama blog depa bersempena nama KEDAH... buat malu orang Kedah betoi laaa...

Cuba tengok iklan tu.. Astaghfirullahil'azim... takdak iklan lain ke? Iklan yang tak dedah aurat takdak ke? Kalau tak tutup aurat sekali pun, takkan la sampai nak jadi macam "nasi lemak telanjang" MAS tu... separa telanjang tuuuu..!!! 



Alat sulit bagi wanita pulak tu... apa nak jadi ni pak lebai? Saya takmau kata apa... biar Allah dan rakyat Kedah tengok sendiri perangai sebenar pak-pak lebai PAS yang berdegar-degar sembang pasal "Islam" ni... tengok sendiri...

2 comments:

Anonymous said...

Tidak Mengapa Iklan Telanjang terus lagi baik untuk HABUAN mata puak Lebai PAS, kan dia orang jenis suka sek.....Ketua PR pun suka tuuuu..!

Anonymous said...

Biasa la wei. Aku dh mangli dgn sikap mengelirukn geng2 depa ni. OK. X pecaya hangpa pi lawat web ni http://www.ibnuhasyim.com/. Die promote isu pasal bogel. Paling best tag line web die "sampaikan walau satu ayat". Tolong la ustaz2. Knp x tegur geng sendiri, org lain hentam abis2.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!