Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, January 19, 2014

VIDEO TERBAIK: JURUNIKAH KELAKAR HABISSS TAPI PENUH PENGISIAN..!!! #5Bintang

Korang dah kahwin belum? Saya dah kahwin. Tapi video akad nikah kat bawah ni memang lawak habih..! Jarang jurunikah kita ada yang awesome macam ni.. lawak dan penuh ilmu..

Nikah ni sunnah Rasulullah SAW. "Wa man raghiba 'an sunnati fa laisa minni", (barang siapa yang jauhkan diri dari sunnah ku, maka dia bukan salah seorang dari umatku...).

Siap boleh warm up lagi tu... maklum la.. kengkadang pengantin lelaki ni nampak je macho.. padahal dalam hati tu macam nak luruh jantung! Hahahahaaa...

Cuba tengok... tersengih saya.. terus teringat masa akad nikah dulu... hahahahaaaa...


1 comment:

Anonymous said...

mana linknya??

Bila Kak Su Bersuara... Heh!