Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, January 15, 2014

GEMPARRR..!!! AGENDA RAHSIA KRISTIAN DI MALAYSIA TERBONGKAR..?!!!

Nahhh..!!! Tengok betul-betul rakaman menggemparkan kat bawah ni... masih "panas"! Bukak mata luas-luas, pasang telinga betul-betul dan gunakan akal yang Allah berikan untuk berfikir....

Kristian takde niat nak convert umat Islam peluk agama depa? Nahhh... tengok sendiri...lepas tu cuba tengok portal-portal yang terlibat membela Kristian dan menyalahkan JAIS... tengok sendiri dan sila justify kreadibiliti portal-portal tu dari sudut kepentingan Islam...

Siap ada slide show dan penerangan panjang lebar. Details... lagi tak percaya? Kalau tak percaya lagi tu lantak korang laaaa... 


No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!