Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

  • - PETALING JAYA – Datuk Seri Mohamad Norza Zakaria kini secara rasmin menyandang jawatan Presiden Persatuan Badminton Malaysia (BAM) selepas dipilih sebulat ...
    52 minutes ago

Thursday, January 23, 2014

GEGARRR..!!! INI STRATEGI PALING "HEBAT" PAS KEDAH HENTAM MUKHRIZ..?!!! @MukhrizMahathir @Berusgigi


Semalam, PAS Kedah tanya MB Kedah, Dato Seri Mukhriz Mahathir, "Kenapa masih membisu".. Kononnya depa nak kata MB kita tak terjawab soalan depa pasal isu balak kat Tekih tu laaa...heh!

Mulanya cerita tu keluar kat Harakah. Tapi lepas tu blogger PAS Kedah copy paste kat blogger depa... Biasa laa... bila depa "buat isu", dah tentu la depa suruh Harakah keluar dulu...lepas tu baru depa "follow"... heh! Poyo! Dah terbalik dah strategi tu dik non weiiii....

Saya cuma nak tanya a few question sebelum Mukhriz jawab soalan PAS Kedah tu...



Ini yang PAS Kedah mampu fikir untuk serang Mukhriz... patut pun Mukhriz malas nak jawab... tak kellassss...! Ehhhh...!!! Kat atas tu iklan apa tuuu? Kah! Kahh!! Kahhh!!!
1. Baru sekarang nak sebok cakap pasal balak? 5 tahun sebelum ni cakap pasal "ladang rakyat"? Hangpa ingat kami senang kena "spin" putar alam hangpa tu?

2. "Balak milik rakyat Kedah"? Habis tu balak yang hangpa "sebat" sebelum ni sampai rapat, poko kemucup pun takdak hangpa balun, milik rakyat apa ke jadahnya? Hasil balak tu hangpa buat apa? Beli bendera PAS untuk PRU ke-13 hari tu?

3. "Kawasan balak untuk tadahan air kepada rakyat"??? Eiiii... geli saya dengar..! Sapa buat banner tu agaknya? Dia "buta kayu" ke apa? Nak kami bukak fail story "balak PAS di Gunung Inas"??? Heh! Jangan sampai rakyat Lata Chelak di Baling tu baling hangpa dengan kayu... hangpa nak kena baling..?

4. "Jangan kotorkan sungai Kedah"??? Ni lagi satu poster manila card yang "tak sekolah". Korang pi tanya Puspavati Ramaloo.. dia turun pi Lata Chelak... kawasan air terjun yang airnya bertaraf A+++ jadi "nescafe ais" hasil dari "rompakan balak PAS RM80 juta tak buat apa-apa"...

5. Saya nak tanya... AWAT HANGPA BISU TIME TU?  Sekarang baru nak jadi "hero" kononnn... dasar hipokrit... hangpa balun clear...cerahhhh..! 

P/s: Ni "game" sapa ni? Pakar strategi PAS ke? Mahfuz? Hahahahaa... patut pun Mukhriz tak layan soalan "below par" ni... gila lemah IQ... heh! Err... satu lagi... saya tak diupah Mukhriz untuk artikel ni tauuuu... nanti ada pulak yang tuduhhhhh... heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!