Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

  • - PETALING JAYA – Datuk Seri Mohamad Norza Zakaria kini secara rasmin menyandang jawatan Presiden Persatuan Badminton Malaysia (BAM) selepas dipilih sebulat ...
    52 minutes ago

Wednesday, January 1, 2014

GEGARRR..!!! GAMBAR GULING & PENIPUAN HARAKAH..!!! Sebarkan...

Inilah akhlak Islam dalam Pakatan Haram...rempuh tak kira lelaki perempuan...
Dah puas memekik? Dah puas melampiaskan nafsu marah? Dah puas ikut telunjuk setan? Dah puas ke? Belum? Bila lagi nak buat? 

Rempuh pentas? Rempuh polis? Baling objek? Hina maki hamun caci cerca? Sapa ajar ni? Islam ajar korang lagu tu ka? Macam tu dikira "aman"? Sampai polis arahkan sambutan ambang 2014 dibatalkan? Sampai penonton yang datang dengan family depa terpaksa balik awal dan tak sambut New Year? Itu yang dikatakan "aman"?

Harakah pulak pandai nak menipu? Lain yang jadi, lain yang dilapor? Surat khabar jenis apa ni brooo? Surat khabar lama pun tak buat perangai macam tu... Cuba tengok kat bawah ni.. apa cerita ni?




Laporan Harakah
Laporan sebenar...
Harakah kata "aman"? Apa ke jadahnya "aman"? "Aman" sampai sambutan detik 12 malam dibatalkan?

Takdak pertunjukan bunga api? Abih tu? Gambar kat bawah ni "bunga" apa? Bunga taik ayam? Mungkin kat Dataran bunga api tak jadi keluar.. Tapi dari Dataran tu kita boleh tengok bunga api yang berdentum di sekitarnya. Maknanya, ada la jugak bunga api tuuu... heh!

Laporan Harakah "takdak bunga api"...
Ni gambar bunga apa?
Bunga taik ayam?

Mula-mula kata kecoh "sedikit", lepas tu buat muka toya pulak beritahu himpunan "aman"? Otak letak kat kepala lutut ke broo..? Tolong la letak otak tu kat tempat yang sepatutnya....

Laporan awal Harakah mula-mula ada "sedikit" kecoh...
Lepas 20 minit Harakah kata tiada sebarang kekecohan??? Oiii..! Apa ni? Lidah jenis apa ni? Islam jenis apa hangpa ni? Syiah ke? Taqiyyah ke? "Aman" kononnnn... sampai kena batal sambutan pun kata "aman" kononnnn....

Ni paling best..! Satu negara puak himpunan ni gebang kononnya himpunan depa tu bukan bertujuan nak gulingkan kerajaan. Tapi cuba tengok gambar kat bawah ni.. Yang tulis kat T-shirt tu bukan bermaksud nak gulingkan kerajaan ke?
SAMM ajak turunkan kerajaan? Tu maknanya nak gulingkan kerajaan la tu.. menghasut namanya..!!! Cuma nak bagi tak kena tangkap, maka depa ubah la sikit gunakan perkataan "turunkan"... lidah ni bukan bercabang dua lagi dah ni.. dah bercabang-cabang macam PKR dah ni...
Yang menariknya, insiden guling atas jalan berulang lagi... hehehee.. puak ni memang minat guling atas jalan... hobi depa dari kecik kot? Kah! Kah! Kah!

Ni anak sapa terlepas kandang ni? Mengaku cepattt...!
Itu pun korang expect nak perbodohkan rakyat suruh sokong korang? Nak bantah tu bantah la.. tapi bukan macam ni caranya... tu dah kira cara setan tuuu.. korang suka ikut setan ke?


5 comments:

Anonymous said...

GOBLOG GOBLOG GOBLOG

Anonymous said...

parti depa dipimpin oleh pemimpin bodoh jadi pengikut pun bodoh jugak la!!

Anonymous said...

Salam Bro,apa yang menyedihkan ialah semua yang terlibat tu adalah melayu yang memberontak terhadap kerajaan melayu.Mana teman-teman bangsa asing mereka tu ?

Anonymous said...

yg guling2 ateh jalan tu budak kelantan, maklumla jalan2 kat sana tak rata, tak cantik...so bila jumpa jalan yg rata syok la diorng guling2...

manjung said...

Anak setan la tuuuuuuu

Bila Kak Su Bersuara... Heh!