Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, January 30, 2014

GAGAL GULINGKAN TUN M, ANWAR NAK GULINGKAN KHALID PULAK?

Setahu saya, antara sebab Anwar tak jadi PM dulu adalah disebabkan dia dikhabarkan cuba memulakan komplot menjatuhkan Tun M sebagai Perdana Menteri. 

Memang masa tu dia dah "sebelah kaki" di kerusi PM...Tapi pasal kemaruk gelojoh nak sangat kuasa... dia kena terajang maut dari Tun M... segala rahsia dia yang selama ini tidak diendahkan PM terus terbongkar satu persatu, termasuk hobinya yang "luar tabii" tuuu...

Memang dulu ramai tak caya pasal hobi "luar tabii" dia tu... tapi lepas kawan-kawan baik "sebantal"nya macam Nallakaruppan dan Eskay yang jadi "tokan" supply "bahan-bahan luar tabii" tu... makin ramai pulak yang tinggalkan Anwar... nasib la kan... Allah bayar "cash"..!


Mungkin sebab dia gagal nak gulingkan Tun M dan jadi PM, maka Anwar cuba gulingkan Khalid Ibrahim pulak. Tak dapat jadi PM, jadi MB pun boleh laaaaa....

Itulah Anwar Ibrahim. Gelojoh tetap gelojoh. Jumpa "luar tabii" dia gelojoh, nak jadi MB pun dia gelojoh jugak...

Anwar...Anwar... bila nak berubah perangai ni? Buat malu anak menantu betul la hang ni... ishhh! Tu... Khabarnya rumahtangga Nurul Izzah pun porak peranda dek kerana perangai Anwar yang "gelojoh" tu... udah-udah la Anwar weiii... bawak-bawak la bertaubat... dah tua dah tuuuu...

Berjayakah Anwar kali ni nak gulingkan Khalid? Sama-sama la kita nantikan...

1 comment:

Anonymous said...

Azmin berguling2 nk jd mb....dia guna madunya si b.a.b.i tu.....dah mena g nnt dia ckp kat khalid G....wa nk jd mb tp tuanku sulta tk masi....la i sb u pun dah resign...wa kasi sama wa punya madu la....pas2 nk bagi madj dia hepi2 ma..dia pun sou d KG....Lid....pasni u resign....satg madu i susah nk wat kerja...KG pun resign....sb tkleh tgk Minlolipop atas singgahsana mb...alasan KG saya nk kuatkan kerajaan negeri...adakan pula PRK....boh nurul izah kayutiga.izah kayutig pun resign mp dgn a lasan presiden mesti ada seat parlimen utk jd ketua pembangkang yg dikosongkan babi sb nk jd mb kunun....depa apa peduli...parti depa kontrol mcmmakbapa depa punya...anwar sb tk jd mb...lalu kosongkan dun kajang....depa blh buat sb org msia yg ikutbabi ni dah tak berakal...sb semuanya standard MACAI...yg terguling sampai berguling2 Kkkkkkkkhalid Gggggggagggggap...duit abis...kena tendanglah...sapa pula nk dok dun kajang.....prk lagi.....cuba teka...aziz basi?oppps..ostad gersang?sapa2pun...boh monyet pun MACAI akn menangkan dan terima sb standard macai.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!