Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, January 1, 2014

FITNAH TERBARU: BILA WARDINA NAK MINTA MAAF TERBUKA?

Gaya menggoda "icon" Islam rakyat?
Apa ni Wardina? Sampai termakan fitnah ni, apahal? Macam ni ke "icon" Islam yang membela rakyat? "Icon" yang mudah termakan dakyah fitnah pembangkang??? Apa cerita niii..???

RM15 juta? Siapa kata? RSS? FSS? Percaya sangat kat sumber-sumber tu? Sebelum keluarkan kenyataan, sahkan dulu sendiri kesahihan cerita, kena la buat research sikit... 

So sekarang macamana? Kan dah tak betul? Kan dah jadi fitnah? Bila Wardina nak mintak maaf? Atau Wardina ego takmau mintak maaf? Wardina tak ingat dosa fitnah ke? Cuba tengok kat bawah ni... hmmm... apa kata anda?



RM15 juta dibazirkan? Betul ke RM15 juta? Mudah terpedaya? Macam terpedaya pada "gores dan menang" dapat RM15 juta?
RM348,000 dibandingkan dengan RM15 juta... besar bezanya tu.. Ada sesiapa lagi yang termakan dakyah fitnah ni? Pi la percaya kat puak tu lagi...
Anda pun senang dan mudah terpedaya dengan fitnah Pakatan Haram tu?

3 comments:

Anonymous said...

cuba en duke tweet ataupun tulis balik kat fb wardina tu...

tulis macam ni, "sedap tak makan bangkai?"

sebab dalam Quran kata,sapa yang memfitnah umpama dia makan bangkai saudaranya..

mat13 said...

Well another ustazah segera. Dalami Islam dengan cara yang betul bukan ikut-ikutan.

Anonymous said...

Dia bukan budak cerdik jadi taraf kebijaksanaannya menerap fakta kurang tepat dan lambat.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!