Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, January 18, 2013

GEMPARRR..!!! PATRICK TEOH KUTUK BLOG PENCACAI PAS "BODOH"..???

Ni nama blog Patrick Teoh

Ni buktinya...
Aku ada terbaca di blog pencacai PAS Kedah yang kononnya "terlalu bijak" dan "marah-marah" bila dikatakan "bodoh". Blog tu bermati-matian kata Patrick Teoh tu seorang penyokong BN dan ahli MCA...

Paling best, blog "bijak nak mampoih" tu kata PATRICK TEOH AHLI MCA SEUMUR HIDUP..!!! Kah..! Kaaahh..!!! Kahhhh..!!! Memang aku gelak sakan bila baca statement tu...Wakakakakaaaa..!!!

LAWAK PAGI INI...SIAPA KATA DAP ANTI-MELAYU..?


Perghhhh..!!! Siapa kata DAP anti-Melayu? 

Mana ada DAP anti-Melayu...

DAP manyak sayang itu Melayu maaaaa...

Cuba tengok itu roket kat atas tuuu...

Dia selamat 2 Melayu wooo...

Lain-lain Melayu tu kasi mati pun takpa punyaaaa....heh!

Thursday, January 17, 2013

TERKINI..!!! CONFIRM..!!! TARIKH PEMBUBARAN PARLIMEN TELAH DIKENAL PASTI..???


Nampaknya angin PRU ke-13 makin panasss..!!! Tarikh pembubaran Parlimen pun dah dekat sangat. 

Frankly, aku dah bersedia untuk hadapi PRU. Ye la...aku dah ready. Sebab bukan aku yang nak bertanding, kan? Aku bukan calon PRU pun. Pemimpin politik la yang akan bertanding...amacam? Dah ready ke?

Apa yang aku jamin ialah aku akan cuba sedaya upaya aku untuk menangkan BN di peringkat pusat dengan kemenangan 2/3. Itu tekad aku...

Kedua, aku jamin bahawa aku akan berikan komitmen penuh untuk pastikan BN Kedah ambik balik negeri Kedah ni sebelum bertambah teruk dihancurkan puak-puak PAS yang tak reti memerintah. Dah nak hancur dah dalam masa 5 tahun...

Apa pulak komitmen hangpa?

PANASSSS..!!! LEPAS HINA AL-QURAN, SENANG JE DIA MINTAK MAAF? Puiii..!!!!

Cemuhan dari Patrick Teoh...Niaaammmmahhh kahaiii..!!!
Kecoh di media internet apabila seorang pelakon dan selebriti terkenal berbangsa Cina, Patrick Teoh menghina Islam dan kitab suci Al-Quran Al-Karim di dalam laman Facebook miliknya baru-baru ini.

Masyarakat Malaysia yang rata-ratanya beragama Islam memang benar-benar tersinggung dengan kenyataan Patrick yang jelas tidak sensitif mengenai kepentingan umat Islam dalam meluahkan padangannya. Memang keterlaluan pun…

Patrick sebenarnya marah pada Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Azizan Razak, yang menetapkan beberapa syarat sambutan Tahun Baru Cina 1 Malaysia yang bakal diadakan di negeri pimpinan PAS itu.

ASTAGHFIRULLAH..!!! JANGAN TIRU PERANGAI WANITA ISLAM INI...!!!



Aku tak tahu la sama ada wanita ni benar-benar "muslimat PAS" sebagaimana yang didakwa. Tapi siapa pun dia, aku doakan supaya dia sedar dirinya siapa...Tu korang tanya dengan tukang upload video ni...

Sebenarnya aku malu nak tunjuk video klip ni kat korang semua. Tapi aku rasa elok juga aku share dengan korang sebagai satu pengajaran. Jangan sesekali buat perangai macam ni kalau betul-betul korang ada maruah...

Malu aku tengok. Bertudung litup. Tapi berdangdut. Siap beraksi head banging pulak tu! Payah betoi la kalau orang tak reti adab ni...kalau kat dalam rumah orang tak nampak tu boleh gak la aku terima. Tak malu betoi..!!!

GEMPARRR..!!! INIKAH AWEK BARU ADAM ADLI..???!!!

ScreenHunter_05 Jan. 17 04.00

Kadangkala, saya tidak nafikan bahawa pihak pembangkang memang “bijak” dalam memainkan peranan menyuntik racun ke dalam minda sehingga mampu menyembunyikan kejijikan mereka di mata rakyat.

Bagi yang tidak tahu, kurang faham dan kurang mengerti, saya yakin mereka mungkin akan mudah terpengaruh dengan “sindrom listen, listen, listen” yang sedang hangat diperkatakan sekarang.

Terus terang saya katakan, saya langsung tidak berminat untuk membela Presiden SW1M, Syarifah Zohra Jabeen, yang dijadikan “bahan” oleh segelintir mahasiswa Pro-M (pro-pembangkang) dan penyokong Pakatan Haram diluar sana.

AJAIBBB..!!! BUDAK "SASTERA" PANDAI CAKAP PASAL RADIASI NUKLEAR..???

anwar Ibrahim Karipap

Sudah agak lama saya tidak menulis mengenai isu Lynas yang digembar-gemburkan oleh Pakatan Haram sebagai sebuah kilang yang sangat merbahaya dan boleh menyebabkan rakyat di sekitarnya bermutasi, cacat atau mati.

Saya fikir isu tersebut telah “mati” setelah Mahkamah Tinggi Kuantan sebelum ini menolak permohonan injunksi interim “pencacai upahan” Pakatan Haram, sekaligus membuktikan kilang nadir bumi itu selamat untuk beroperasi.

Namun ketika hadir sebagai pemerhati di Himpunan “Shamsidar 1.0” di Stadium Merdeka baru-baru ini, saya terdengar pula kenyataan Anwar Ibrahim yang “gatal mulut” menyentuh mengenai isu tersebut.

LAWAK PAGI INI... POK NIK AJIS MALUKAN MAK BAPAK DIA...!!!


Dia ni sebenarnya anak Cina...

Tapi dia "diMelayukan" DAP...

Kononnya DAP ada "wakil Melayu"...

Tapi Pok Nik Ajis pulak malu dilahirkan sebagai Melayu...

Mungkin mak bapak Pok Nik Ajis pun malu beranakkan Pok Nik Ajis...kan?

Buat malu mak bapak dia jer...heh!

Wednesday, January 16, 2013

PEDASSS..!!! ILMU HADI DAN NIK AZIZ TAK TINGGI MANA PUN..!!!


Sebenarnya saya menyambut baik keputusan Majlis Syura PAS yang baru-baru ini mengumumkan bahawa parti itu menolak penggunaan kalimah “Allah” di dalam Bible versi bahasa Melayu untuk edaran di Semenanjung Malaysia.

Dengan penolakan tersebut, jelaslah membuktikan bahawa “ijtihad” Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang dan Mursyidul Amnya, Datuk Nik Aziz Nik Mat, sebelum ini adalah tidak tepat sama sekali dengan kepentingan Islam.

Ia juga menunjukkan bahawa ilmu yang ada pada Abdul Hadi dan Nik Aziz tidaklah sehebat mana di mana pemimpin tertinggi PAS yang kononnya diibaratkan sebagai “wali” dan “nabi” sebelum ini sebagai seorang sangat tinggi ilmu agamanya.

EKSKLUSIFFF..!!! JAMIL DAN KRONI LARI TINGGALKAN DEWAN TAKUTKAN STAFF KUIN MENGAMUK..!!!?

6 orang ( Nam Jahanam?) yang lari dari berdepan staff KUIN yang dizalimi...!!!
Aku dengar baru-baru ni pihak Pengurusan KUIN memanggil semua staffnya untuk menjelaskan kedudukan institusi itu yang dikatakan teruk bergolak. Staff kononnya diberi jaminan bebas bertanya sebarang soalan...heh!

Pada hari tersebut, 300 staff KUIN berhimpun di dalam dewan Insaniah di Kampus Alor Setar. Bestnya, staff tidak disediakan kerusi pun! Semua kena berdiri..! Mungkin depa ingat staff tak boleh berdiri lama dan keluar cepat dari perjumpaan tu...

Atau Jamil dan kroni takut staff baling kerusi kat depa??? Kah! Kahh! Kahhhh..!!!

TERKINI..!!! APA DAH JADI DENGAN KUIN??? LATEST ISSUE..!!!


Apa perkembangan terbaru di KUIN? Kita semua tahu KUIN sedang menghadapi pergolakan besar dari kakitangan dan para pelajarnya, kan?

Apa yang terbaru berlaku di KUIN yang takdak masalah di zaman BN dulu ni? Dah makin teruk? Atau dah makin "elok"? 

Nak tahu? Tunggu malam ni pukul 8.30 malam...heh! Eksklusif bergambar wehhhh..!!!

Kita tengok malam ni sapa yang lari...!!!! Heh!

Monday, January 14, 2013

GEMPARRR..!!! HARUN DIN ISYTIHAR KELUAR PAS..???!!!


Khabar yang disampaikan oleh seorang sahabat baru-baru ini benar-benar mengejutkan saya. Apatah lagi ia melibatkan dua orang ulama di dalam PAS yang begitu dihormati oleh kawan dan lawan.

Sebetulnya, rakan saya itu merupakan seorang “ustaz” yang sejak sekian lama menyokong PAS ketika kami masih bersekolah lagi dan berita itu begitu membuat saya teruja untuk dikongsi bersama…

Menurut sumber, Timbalan Mursyidul Am PAS, Datuk Dr. Harun Din Al-Hafiz dan Ketua Dewan Ulama PAS, Ustaz Harun Taib, kini dikatakan sedang berada di dalam tertekan dan rungsing sehingga mereka enggan bercakap dengan ramai pemimpin PAS seperti biasa.

GEMPARRRR..!!! "CHOT" ADA SKANDAL DENGAN WANITA DAP? "CHOT" MANA NIHH..???


Sebetulnya saya baru pulang dari Pulau Pinang bagi menghadiri kenduri kahwin salah seorang saudara yang menetap di Pulau Mutiara itu. 

Meskipun berada di Guar Perahu untuk beberapa jam saja, namun saya membawa pulang satu cerita hangat dari sana…

Sebenarnya saya tidak tahu sama ada perkara ini benar atau tidak memandangkan tiada bukti “di depan mata”. Hanya sembang mulut sahaja bersama beberapa anak muda yang melepak di bahagian dapur kenduri.

Sunday, January 13, 2013

PEDASSSS..!!! PAS "DITALKINKAN" SAHABAT "SYAITAN" SENDIRI..!!!

DAP ganti PAS 1

Semakin hari semakin teruk pepecahan yang berlaku di dalam PAS disebabkan pertelingkahan di kalangan para pemimpinnya mengenai isu penggunaan kalimah “Allah” di dalam Bible versi bahasa Melayu di Semenanjung Malaysia.

Mungkin kerana “tahaluf siyasi ala-ala agama PAS”, Presiden dan Mursyidul Am PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang dan Datuk Nik Aziz Nik Mat senada menyokong kehendak yang disuarakan Setiausaha DAP, “Khalifah Father” Lim Guan Eng, itu.

Maka bertepuk tanganlah beberapa pemimpin PAS “liberal” seperti Khalid Samad dan konco-konconya yang sememangnya sering menyalak mahu kalimah “Allah” itu dicemar sewenang-wenangnya.

EKSKLUSIF #KL112 : BUKTI PAKATAN HARAM LANGGAR JANJI..!!! MUNAFIKKK..!!!


Sebagaimana maklum, pihak polis dan sekretariat Himpunan Shamsidar 1.0 telah membuat perjanjian bahawa pihak penganjur himpunan perlu memastikan TIADA KANAK-KANAK TERLIBAT di dalam himpunan tersebut.

Namun, mungkin sudah sifat Pakatan Haram yang sememangnya tidak bertamadun, menggunapakai undang-undang "rimba" suka hati mak bapak depa, depa langgar perjanjian dengan pihak polis.

Bukti dah ada. Aku dah compile bukti bergambar puak-puak Pakatan Haram ni bawa kanak-kanak ke himpunan tersebut dan langgar peraturan. Sila rujuk gambar-gambar di bawah (termasuk yang kat atas tu..)...

EKSKLUSIF #KL112: ORANG ASLI GRIK MENGAKU DIUPAH RM30 DAN "ROUND" KL..!!!


Semalam, aku ada lepak di KL Central sekejap tengok gelagat puak-puak Himpunan Shamsidar 1.0 ni... Dan aku ternampak sekumpulan orang asal (orang asli) yang baru turun dari bas kat terminal KL Central tu...

Rupanya, puak-puaka Pakatan Haram ni puas pujuk orang-orang asal ni untuk datang join depa di himpunan semalam...Depa datang seramai 44 orang semuanya...cukup 1 bas diangkut termasuk kanak-kanak...

Nak tahu macamana depa "mainkan" orang-orang asal dari Grik ni?

EKSKLUSIF #KL112..!!! PAK-PAK LEBAI PAS DI JAMU PAHA-PAHA GEBUUU..!!!

Aku yakin budak-budak ni student bawah Chegu Bard SAMM...apa nak jadi ni???
Mujur la ada orang "kutip" saya untuk ke KL bagi "memeriahkan" Himpunan Shamsidar 1.0 yang berlangsung di Stadium Merdeka yang penuh bersejarah (buat rosak imej Stadium Merdeka je puak-puak ni..hmmm...).

Walaupun sekadar "tumpang orang", aku ada la beberapa keping gambar yang sempat aku rakam di himpunan yang gagal ni...

Sebenarnya, aku lebih suka panggil himpunan ni sebagai Himpunan Kebangkitan "Nafsu" Pakatan Haram. Sebabnya, ramai pulak pompuan-pompuan gedik yang seksi-seksi dan menjolok mata menjadi "santapan nafsu" pak-pak lebai PAS kali ni...heh!

Ni..tengok gambar-gambar kat bawah ni... Anak sapa la ni? Terjojol biji mata pak-pak lebai kulup tu! Muahahahahaaaa... Habis la "muslimut" PAS dapat "madu" lepas ni. Kalau tak jadi "madu" pun, jadi "kekasih gelap"..! Kah! Kahh..!!! Kahhhh..!!!

Ni buktinya...kat atas tu sekeping dan kat bawah ni ada dua keping... Yang lain aku tak rakam sebab aku tak mau subahat dosa... aku publish ni pun sebagai pengajaran untuk dijadikan sempadan... harap hangpa semua tak tiru depa ni...

Masa amoi-amoi ni lalu, pak-pak lebai tu usha tengok sampai nak terkeluaq biji mata..!!!
Ni awek punk...tak tau la anak sapa..mungkin anak puak PKR kot...perghhh..!!! Idup Azmin..!!! Idup Nurul Izzahhh..!!!


Bila Kak Su Bersuara... Heh!