Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, December 2, 2013

Tu diaaa.. GLC Kedah kena "titik" dengan blogger Kedah...

Tu diaaa.. Ustaz Azizan dah meninggal dunia pun masih kena buat kerja kat STDC lagi? Ishhhh... tak patut..tak patut...
Sekalung tahniah saya ucapkan pada sahabat-sahabat blogger KedahTimes, Pak Teh dan AloqStaq kerana berjaya memaksa GLC-GLC di Kedah ni supaya update website masing-masing. Sila baca di sini, di sini dan di sini..

Bukan apa... sebelum ni memang jarang update pun. Ada yang dah berbulan-bulan dan ada yang bertahun tak update. Bukannya takde jabatan Corp Comm.. ada... tapi macam tak jalan jer.. taktau la sebok buat apa...

Tapi alhamdulillah.. dah ada beberapa GLC dan agensi yang dah update balik dah. Tapi ada jugak yang dok tahap tu jugak...tak update pun... taktau la apa masalah depa...


Pun begitu, saya juga mintak kawan-kawan blogger di Kedah ni supaya gesa agensi kerajaan macam majlis perbandaran dan sebagainya untuk update website...Malah ada lagi yang belum ada website sendiri? Hmmm... habih tu macamana nihhh? Ni dah zaman IT dah niiihh...

Cuba la pro-aktif sikit... kalau website rasmi pun takdak, camana nak maju ni? Dok kat takuk lama jugak? Kalau website pun takdak...apatah lagi FB dan Twitter rasmi..lagilah takdak..kan? Heh! Abih tu macamana nak sebarkan maklumat di Kedah ni, kan?

Majulah GLC dan agensi-agensi kerajaan di Kedah...Heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!