Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, December 5, 2013

Makcik Tudung Labuh Ni La "Khinz*r"kan Ust Kazim...

Sedap namanya, "Ummi Syifa'" yang bermaksud "Ibu yang mampu menyembuhkan". Tak tahulah "menyembuhkan" penyakit apa, mungkin penyakit di tubuh atau mungkin penyakit dalam hati...

Tapi memang hebat la untie "tudung labuh" kita ni. Memang hebatttt..! Dia hebat sebab berjaya memaki hamun Ustaz Kazim Elias sehingga dia jadi "famous" sekelip mata. 

Apa yang dia maki Ustaz Kazim? Cuba tengok print screen kat bawah ni... 




Apa? Bukan Ustaz Kazim tapi Ustaz "Khinz*r"? Amboi... sedapnya bahasa "ustazah" kita ni... belajar dari "ostazah Abby Abadi" ke? Atau belajar dari "ostaz" Mat Sabu kita tu?

Cuba kalau Ustaz Kazim tu naik pentas PAS, puji PAS melangit, tak tegur salah silap PAS dan maki hamun UMNO kaw-kaw punya, dah tentu "ustazah" Ummi Syifa' kita ni dewa-dewakan Ustaz Kazim...kan?kan?kan?
Amboiiii..."Hijau" aiiiihhhh.. heh!
Err... nak nafi bukan orang PAS lagi..? Tu diaaa... boleh nafi lagi ka?
Macam tu lah akhlak puak-puak yang mungkin ditarbiyah dengan agama PAS. Mungkin ada yang lebih teruk lagi dari yang ni...kan? Apapun, saya anjurkan supaya Ummi Syifa' minta maaf pada Ustaz Kazim sementara masih bernyawa dan masing boleh minta maaf...

Bukan apa..nanti kalau ajal dah sampai, payah dah nak mintak maaf. Nak tunggu kat Padang Mahsyar takut payah pulak nak jumpa Ustaz Kazim nak mintak maaf...kan? Takpa... mintak maaf kat FB pun tak per...sila private message Ustaz Kazim kat FB dan minta maaf secara terbuka..boleh kan? heh!

P/s: Lepas ni ada pulak yang mengaku FB kena "hacked"...heh!

8 comments:

Anonymous said...

xde hack nya....kalau dah pelacur mmf la perangai mcm pantat!!

Anonymous said...

Perangai macam syiah.......dan kebanyakkan orang Pas memang perangai macam tu

Anonymous said...

Laki dia pun Nampak hebat tapi tak pandai nak ajaq bini maluuuuuu.

Anonymous said...


makcik ni tak puas ke apa?
ke menopaus?
cuba cakap terang2!

Anonymous said...

Dah ler tu... dah bbrp hari makcik ni kena kutuk kat laman sosial... cian suami dia... skrg ni marilah kita sama2 bantu mangsa banjir pula...

Anonymous said...

tu la.. lu suka suka khinzirkan orang.. ustaz pulak tu.. nah sekarang orang MENGkhinzirKAN kamu..
kalau ALLAH yang MENGK******KAN kamu baru kamu tau.. baik kamu minta maaf balik.. maafkan saya yer..

pas pis pus said...

Wah, seronokla ulama pukimak pas menunggu pahala hasil ajaran pada pengikut2 dia. Ustazah ni tentu diasuh minda jadi mulut sundal macam ni. Ni baru sorang, yang ramai2 dlm gambar tu serupa je tu. Hui hadi, nikajis, banyaknya pahala tuan-tuan haji dapat. Terus kesyurga tak payah timbang2 dah. Kelas PAS.

Anonymous said...

Peergh bertudung labuh dan berkopiah bukan melambangkan perilaku yang sebenar....keturunan sapa yang kinzir sebenarnya...esok mula masuk paper minta maaf...kninzir ni dari mana...kampung mana...sila bagi info kita ajar kaw...kaw

Bila Kak Su Bersuara... Heh!