Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, September 2, 2013

PANASSS..!!! GAMBAR OSTAZAH ABBYMEWAH BERSANDING TERSEBAR..!!!

Sekonyong-konyong diberitakan bahawa Ostazah Abby Abadi kita dah selamat bersanding setelah berbulan diijab kabulkan sebagai isteri buat kali ke-2. Amacam? Cun tak Abby bersanding... Abih la pak-pak lebai PAS yang dok meleleh ayaq lioq tengok Abby sebelum ni...heh!

Tahniah la aku ucap kat Abby dan suami. Bukan senang nak jadi "Ostazah segera" PAS. Macam-macam fatwa yang Abby kena buat untuk kelirukan umat Islam kat Malaysia ni.. baru la dia diiktiraf jadi "Ostazah" PAS PIS PUS....

Cuma aku nak tanya la sikit.. Err.. Sanding-sanding ni budaya mana ni Abby? Budaya "Ostaz" Azhar Idrus ko? Hmmmm... Tanjak berkeris yang suami Abby pakai tu pakaian dari bangsa mana? Bangsa Arab ko? Ishhh... nanti marah pulak "Ostaz" Azhar Idrus ni...

Kalau korang nak tahu....


Baju yang Abby pakai tu murah je harganya. Baru RM2 semeter. Kiranya sepasang baju Abby tu lebih kurang RM10 je harganya. Campur upah buat baju, semuanya baru RM15 je. Baju suaminya tu khabarnya percuma. Beli sepasang baju Abby, dapat free baju suami...lengkap dengan aksesori!

Pelamin tu pulak dapat harga special! Sewa untuk sejam sesi bergambar je.. harganya baru RM5 sejam. Lepas pakai sejam Abby bergambar, tuan empunya pelamin tu angkat bawak balik umah... murah dan menjimatkan... sesuai dengan Abby yang "zuhud" dan suka berjimat...

Lagi satu, Abby tak make-up rasanya. Dia tak pakai lipstick, mascara, cukur kening dan langsung tak pakai bedak! Maklumlaaaa.. dah jadi isteri ni dia make-up untuk suami dia saja... untuk orang lain kat luar rumah tu dia tutup semuaaa... tak make-up langsung...heh!

So aku pesan kat suami Abby... jaga la Abby tu baik-baik. Bukan apa... Abby tu suka keluar fatwa pelik-pelik. Silap-silap nanti dia meroyan ceraikan suami dia sendiri macamana? Tak ke haru? Jangan jadi Norman ke-2 sudah laaaaa...heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!