Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, September 29, 2013

MELAMPAU..!!! CINA HINA ISLAM DI FACEBOOK LAGI..!!!

Pagi-pagi lagi dah buat darah aku menggelegak panas...! Memang panas hati aku pagi ni bila tengok perkara ni. Aku rasa, belum serik-serik lagi Red Bean Army ni dok cari pasal dengan umat Islam kat Malaysia ni...

Cuba tengok kat atas tu.. Korang boleh tahan ke? Boleh tahan sabar? SKMM kena ambil tindakan segera. Lepas tu bawak pi mahkamah. Tahan segera budak yang buat onar ni. Sengaja nak cetus ketegangan agama ke? Nak kena terajang?

Aku demand kali ni. Dah melampau sangat. Kalau SKMM takleh settle perkara ni dan bawak budak tu ke muka pengadilan, elok bubar kan saja SKMM tu. Budak ni mesti diambil tindakan sebagai pengajaran terbaik bagi penghina Islam di Malaysia...


5 comments:

Anonymous said...

Senang jer nak ajar cina babi nie. Boikot beli kedai dorang. Klu jual sayur / ikan biar mbusuk dan makan sendiri jer. Barang tak laku, bisnes tak jalan, pinjam along dan bunuh diri jer.

Anonymous said...

aku sokong 100%...
Mmg kurang hajar tahap gaban babi dah depe nie...

Anonymous said...

Tak payah cakap banyak cari sampai dapat .Tak payah suruh polis ambil tindakan kita boleh ambil tindakan sendiri cuma perlukan RM 2000 saja faham kan .

Anonymous said...

Cari pompoan Cina Babi Sial ni dan rogol ramai2!!!!

Anonymous said...

Boikot...lambat. Melayu ada kuasa...tunjukkan bahawa kekuasaan itu untuk memperjuangkan agama Allah

Bila Kak Su Bersuara... Heh!