Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Saturday, September 14, 2013

HOT...!!! JET PERIBADI SAPA PULAK YANG BAWAK NIK ABDUH PULAK NIHH..???

Kalau Manohara aku tak terkejut la kalau dia disponsor naik jet peribadi... tapi kalau Nik Abduh, siapa pulak yang nak sponsor? Dia cun macam Manohara ke?
Kadang-kadang, kita selalu tertipu dengan keterampilan. Kalau ahli politik tu naik kereta Porshe Cayenne, Alphard, Merc, BMW, Bentley dan sebagainya, maka depa dianggap kaya raya dan mungkin menyeleweng duit rakyat...

Selalunya, yang kena tuduh tu dah tentu la pemimpin BN. Kalau disebut pasal pemimpin paling zuhud, sederhana, miskin, telus dan mulus, selalunya dikaitkan dengan pemimpin PAS laaa...kan?

Tapi, adil ke bila kita buat persepsi sendiri hanya melalui dengar cakap-cakap orang? Maklum laaa.. pemimpin PAS ni selalu dilihat "marhain"... depa pakai baju kemeja "raihan", tahan teksi kat tepi jalan je... kan? Betul-betul "marhain" kalau tengok gayanya...

Tapi..cuba tengok gambar di bawah.... memang korang takkan percaya. Mustahil! Mesti lepas ni korang tuduh gambar kat bawah ni "superimpose", "dah di edit" dan sebagainya... cuba tengok...




Haaaa.. betul, kan? Betul tak aku kata? Korang tak percaya kat bawah ni Nik Abduh, kan? Cuba tengok baju dia... kaler sama tak? 

Mula-mula tahan teksi depan orang ramai... lepas tu naik jet peribadi? 

Aku tak mau la tuduh apa-apa. Gambar mampu menceritakan lebih seribu hikayat..kan? Korang tengok dan fikirkan sendiri... Apa pandangan korang? Boleh komen sikit? Heh!

1 comment:

Anonymous said...

Komenb pun tak gunaaaa... Arini komen esok depa jawab dengan penuh kemunafikan. Nik Aziz pun munafiq apa lagi Nik Abduh....

Bila Kak Su Bersuara... Heh!