Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, August 25, 2013

TAWARAN TERAKHIR..!!! SIAPA CEPAT, DIA DAPAT YAMAHA 125Z PERCUMA..!!! @SKM_Malaysia #HariKoperasi13

Kalau ada orang nak kasi motor ni kat korang secara percuma, korang nak tak?
Korang suka motorsikal tak? Korang ada motor tak rumah? Aku ada motor...tapi motor kapcai murah je.. beli pun second hand.. bukan apa.. mudah sikit aku nak ke surau ke.. masjid ke.. kedai runcit ke apa ke... kan?

Kalau ada pihak nak berikan sebuah motorsikal percuma kat korang, korang nak tak? Takkk.. aku tak main-main... betul ni... Ada pihak nak beri sebuah motorsikal Yamaha 125z kat korang hari ni.. korang nak?

Aku tengok, best jugak Yamaha 125z ni. Kaki rempit pun suka motor ni. Diorang kata, pickup dia bagus dan tak letih untuk long distance. Setakat kalau nak ke Penang dari Alor Setar tu...tak terasa bebbb... korang nak tak ni? Free jer...

Kalau korang nak... meh sini aku cerita sikit...


Mula-mula, korang kena pergi ke Hari Koperasi Kebangsaan 2013 hari ni jugak. Hari ni hari terakhir dan depa akan adakan cabutan bertuah. Maknanya... siapa yang paling bertuah, maka dia akan dapat Yamaha 125z tu...

So? Apa tunggu lagi? Pegi mandi dan siap cepat. Selain cabutan bertuah tu, korang boleh round-round kat booth koperasi yang ada kat situ. Banyak bebbbb..! Banyak pengetahuan baru yang korang akan tahu pasal koperasi dan manfaatnya...

Hari ni dah masuk hari ketiga dan terakhir.. Jom pi lepak kat Hari Koperasi Kebangsaan 2013! Heh! Mana tau bertuah hari ni dapat Yamaha 125z free..!!! kan? kan? kan? Heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!