Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Saturday, August 24, 2013

PANASSS..!!! AWEK BER"TOMOI" DI KHALAYAK RAMAI..!!! #HariKoperasi13

Blom kenal, blom chentaaaa....
Kalau sebut perkataan "koperasi", aku rasa korang mesti "boring" je dengar, kan? Rasa macam "ko-op" kat sekolah je, kan? Tapi kalau korang tahu la rahsia di sebalik koperasi, aku rasa korang akan meroyan nak tubuh koperasi siang malam...

Actually, aku pun macam korang jugak. Persepsi aku pasal "koperasi" ini selalunya untuk orang "pencen". Padahal, koperasi ni benar-benar beri banyak manfaat pada umat Islam kalau ditubuh dan dilaksanakan dengan baik...

Baru ni member aku mintak tolong letak banner Hari Koperasi Kebangsaan 2013 yang sedang berlangsung di Jitra sekarang ni. Pasal event ni berlangsung di Kedah, dengan suka hati aku promote banner tu kat blog...


Kalau korang nak tahu, kat Malaysia ni ada lebih dari 10,000 koperasi berdaftar. Yang mengejutkan aku, jumlah keseluruhan nilai aset koperasi-koperasi kat Malaysia ni semuanya berjumlah lebih dari 100 bilionnnn..!!! Perghhh..!!! Sapa cakap Koperasi tak mantap bebbbb...!

Kalau korang nak tahu lebih lanjut, korang pi la ramai-ramai kat Bandar Darulaman tu. Senang je tempatnya..korang tengok khemah panjang banyak-banyak tu.. haaa... tu betul la tuuu.. Korang lawat la sendiri...yerkk! 

Tu diaaa awek bertomoi...nasib baik tak "gomoi"...Heh!
Menarik bebbbb..! Macam-macam ada.. Semalam ada tomoi..! Awek pun bertomoi!

Hari ni masuk hari ke dua. Esok last. Pergi la bebbbb... rugi kalau tak pi... Semalam aku dah pi dahhh.. Biasa laaa... Aku pi dengar ceramah Ustaz Kazim dan Ustaz Zulkarnain.. memang mantap! Hampir 10,000 orang! Nanti aku cerita...heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!