Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, August 1, 2013

HOT..!!! LAGI PENGHINA ISLAM, AL-QURAN DI KESAN..!!!

Sila baca apa yang macha ni tulis kat Tweeter dia...
Dah baca dah? Kalau dah baca...aku ada satu soalan kat bawah ni untuk korang, khususnya pihak berkuasa, polis, bomba, hospital dan sebagainya....


Apa tindakan yang sewajarnya diambil kat macha ni?

Kalau budak pengkid dengan kontroversi anjing-anjingnya tu boleh ditahan polis, kenapa perlu biarkan macha ni pulak? Jawab...jangan tak jawab... 

P/s: Amaran lagi? Bila mau habis daaaaaa...???

7 comments:

Anonymous said...

sabaar. esok ke balai lah dia.

HassanNik said...

The Cost Najib Gotta Pay For The Abolition Of ISA. It's A Curse Indeed!

maae said...

Segera bertindak! There's no more game to play.

Asal Bukan Pariah said...

Menatang pariah ni sengaja menahan perangkap. Isu yang akan dibawanya jika dia disiasat atau diambil tindakan, Ibrahim Ali dan Zul Nordin juga perlu diambil tindakan kerana menghina pariah dan rasis. Menatang pariah ni diarah oleh DAP untuk mempermainkan dan memperlekeh PDRM.

Anonymous said...

hello SEMUT, where r u? Dalam busut ka?

Anonymous said...

Hai paria lu tak ingat kah keling paria kawin satu perempuan boleh pakai semua adik beradik sama bapa sekali itu lah ajaran lu punya agama sial lu paria.

Anonymous said...

Agaknya inilah kesan negatif gagasan 1Malaysia...bangsa lain dah berani hina, kutuk, belasah Islam dan Melayu..

Bila Kak Su Bersuara... Heh!