Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, August 2, 2013

GEMPARRR..!!! PAS KELANTAN ANJUR LELAKI SEPARA BOGEL PAKAI SPENDER..???!!!

Baru ni kecoh pasal 4 orang awek cun yang gatal teringin nak jadi ratu cantik, kan? Lepas tu JAWI ambil tindakan kat diorang, kan? Depa semua dihadapkan ke mahkamah syariah, kan?

Itu penguatkuasaan undang-undang Islam kat Wilayah Persekutuan. Memandangkan kejadian tu berlaku di KL, maka JAWI lah yang ambil tindakan. Korang tahu semua undang-undang Islam tertakluk mengikut negeri masing-masing, kan?

Ada satu soalan "cepumas" aku nak tanya kat bawah ni... melibatkan Kerajaan PAS "Isle" Negeri Kelantan...heh!

Cuba tengok gambar ni...

Ewwahhh... muka Pok Nik Ajis pun ada sekali kat banner tu? Mursyidul Am PAS tu kasi pulak event macam ni...heh!
Dan aku nak tanya, apa bezanya pertandingan ratu cantik dengan pertandingan bina badan ni? Errr... tak dedah aurat secara melampau ke? 

Sebenarnya, aku tak tuju kat Kelantan je. Kat peringkat kebangsaan pun patut dah stop dah sukan bina badan untuk lelaki Islam ni... biar la yang bukan Islam saja yang nak tayang aurat tu...kan? 

Apa kata korang? Setuju? Ni bukan soal politik... ni soal hukum hakam Islam dan kebenaran..kan? kan? kan?

1 comment:

Anonymous said...

Yang pelakon bukan muhrim berlakon cium dahi dalam masjid tu apa citer? Orang jabatan agama pun syok kot tgk pelakon Islam Malaysia bercium dalam masjid? Nak juga tunggu rakyat bising? Atau orang kerja jabatan agama ni sibuk sangat sampai tak sempat nak tgk tv?

Bila Kak Su Bersuara... Heh!