Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Saturday, July 13, 2013

PANASSS..!!! BLOGGER PRO-BN FITNAH CALON PAS KUALA BESUT..???





Orang kata, kitorang fitnah calon PAS di Kuala Besut. Kononnya kitorang fitnah Azlan ni dahulukan projek kelas A dan sanggup tinggalkan kerja khidmat untuk rakyat...


Persoalannya, betul ke kitoran fitnah di bulan Ramadhan ni?

Meh sini aku buktikan bahawa perkara ni bukan fitnah... ingat kitorang ni macam blogger PAS ke yang terlalu terdesak nak menang sampai sanggup ikut cara Red Bean Army untuk menang pilihanraya..? 

Cuba tengok kat bawah ni buktinya...



3 comments:

Anonymous said...

kalau macam tu calonkan aje orang yang akan jadi wakil kepada wakil rakyat, apa nak posing2

Anonymous said...

Saya nak kawen tak lama lagi. Tapi saya tak da masa nak layan bini saya so saya wakilkan orang lain maen dgn bini saya lepas kawen nanti.

news headlines todays said...

Thanks for your marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you could be a great author. I will always bookmark your blog and will often come back at some point. I want to encourage continue your great work, latest online news have a nice holiday weekend!

Bila Kak Su Bersuara... Heh!