Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, July 31, 2013

BETUL KE TAKDE SYIAH DALAM PAS? ABIS TU YANG NI APA PULAK NI?

Aku nak tanya...Betul ke Syiah takde dalam PAS? Betul takde? Confirm? Confident dengan jawapan korang?

Kalau aku kata Syiah ada dalam PAS, camana? Boleh terima? Terima dengan hati yang terbuka?

Boleh mengaku tak? Ni bukan soal politik, tapi ni soal aqidah. Kalau betul ada, mengaku je la... Takde la dapat dosa menipu pulak...kan? Dah la Syiah, menipu pulak tu... kan dah jadi "double trouble"...

Ni...cuba tengok kat bawah.. ni apa ni? 




1 comment:

Anonymous said...

pas dah terima syiah ...
takiyah adalah dari amalan dan iktikad syiah ...
haji adi dan ramai ulamak dalam pas mengamalkan takiyah dengan meluas ...

kalau orang lain amalkan takiyah mereka kata itu amalan munafik ...
tetapi kerana mereka dah amalkan amalan takiyah ... dan menurut syiah takiyah amat besar pahalanya ...
maka mereka akan melakukan takiyah dengan senang hati ...

kepada orang awam mereka akan kata "kami menolak syiah"
kepada orang pas mereka akan kata "kita terima syiah kerana mahu menegakan negara islam ... dalam agama syiah ... menegakan negara islam (syiah) adalah rukun islam manakala dua kalimah syahadah tidak termasuk di dalam rukun islam ...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!