Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Saturday, June 1, 2013

PANASSS..!!! RAHSIA PAS TOLAK JADI MB DI SELANGOR..!!!???

Baru cuti 2 - 3 hari dah macam-macam yang aku dengar. Khalid Gagap ni apahal? Tak sedar ke PKR tu ada 14 kerusi jer?

Dah la tu.. Dia balun kerusi MB.. Lantik Exco pun berapa kerat je dari PAS.. Jawatan tak penting pulak tu! DAP pun dapat sikit jer...

Kenapa jadi macam tu?

Pada aku, PAS sendiri penakut nak jadi MB..sebab PAS tak yakin dapat handle Selangor..ye laa.. Kat situ ada kilang arak, rumah urut, pusat hiburan dan macam-macam lagi...

Semua tu DAP punya, kan? Atau lebih tepat, Cina punya.. Mana PAS berani "langgar".. PAS takkan berani tutup semua tu.. Kalau PAS tutup.. Mengamuk sakan la Cina-Cina DAP tu.. Kan?

Maka sebab tu la Khalid masih MB.. Cuma aku nak tanya, berapa banyak projek pulak dia nak kasi kat Cina DAP lepas ni?

Berapa banyak pulak rumah urut, pusat hiburan, maksiat dan seumpamanya akan tumbuh kat Selangor? Kita sama-sama tengok sepanjang 5 tahun ni..

Kalau BN ambil alih Selangor sekali pun lepas PRU14, BN akan alami kesukaran untuk tutup semua premis judi, pusat hiburan dan maksiat tu..

Sama seperti yang berlaku kat Kedah ni.. Susah untuk Dato' Mukhriz tutup semua tu lepas PAS Kedah luluskan lesen-lesen tu..

Aku harap, lesen-lesen yang PAS bagi tu tidak di renew oleh Kerajaan BN Kedah lagi pada akhir tahun ni.. Enough is enough, takleh kasi muka dah kat puak-puak Cina yang tak kasi undi kat BN pada PRU13 baru ni.. Noktah!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

Anonymous said...

Rasa ya orang selangor tak perlu rumah2 urut Dan pusat hiburan yang terlalu banyak untuk menjadikan selangor sebagai vibrant state. Cukuplah tu... Tak takut pulak di tuduh bersubahat.

MoMoCk said...

nampak sgt menipu. budak tempat keje aku orang kedah apa. yg byk tmpt urut ngan arak cuma kat Pattani ngan sempadan siam je. tu pon masa BN pegang dah ada dah dulu.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!