Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, June 24, 2013

GAMBAR-GAMBAR PANAS DEMO GANAS DEPAN PARLIMEN.. POLIS BERDARAH..!!!

altAtr7wC45DuOc4Abbn9gYMCGa7HaMJLeaXQyT4vi5ogtw
Brader Aswad..anggota PDRM berdarahhhh..!..
altAvk1MSAlYMYq1L5aZeL719j37O25xAvSq1aaC0M-4uB5
Mana ada ganasss... berdarah kat hidung tak ganasss... demo "aman" tuuuu... Kat bawah ada banyak lagi gambar-gambar panasss...
IMG-20130624-WA0018
Aku yakin, brader-brader ni semua tengah tahan sabar tengok sahabat depa berdarah kena pukul...rasa nak pijak orang pun ada nihhhh.....tapi sabarrrr....

IMG-20130624-WA0019
Ni apa ke hal bebudak hingusan ni dok julang Cinabeng ni? Bodoh ke apa? Memang suka sangat jadi keldai?
IMG-20130624-WA0020
Antara "lembu-lembu" yang bakal disembelih Anwar Berahim & Co...
IMG-20130624-WA0021
Dey Machaaaa.... poooodaahhh la deyyyyy...!!!
IMG-20130624-WA0022
Ni apahal banner "Rakyat Penipu" ni? nak tuduh rakyat tipu undi pulak ke? Gila ke apa?
IMG-20130624-WA0023
Antara "lembu-lembu" Anwar yang terlepas kandang...Anwar sebok angkat sumpah... Sumpah Omega bila pulak?
IMG-20130624-WA0024
Steady broo...steadyyy....
IMG-20130624-WA0025
Laaa... idup lagi nyonya nihhh.... bila nak "kiok" ni?
IMG-20130624-WA0026
"Mission" kepala tengkorak hang...bodo tak seperkara...
IMG-20130624-WA0009
Ooooo.. nak tido sangat atas jalan yerrr...? Nanti kejap...heh!
IMG-20130624-WA0012
Nahhh...amik hang..!!! Tidur terus dalam lokap malam ni... pada muka... percuma je ada rekod polis...! Heh!

IMG-20130624-WA0017
Ni "boss" anti-interlok ni... cari publisiti murahan la tu... apa kena mengena majlis angkat sumpah dengan interlok? 

 

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!