Iklan Berbayar

Ucapan Aidilfitri Mukhriz Dan Rakyat Kedah...

Sunday, June 23, 2013

EKSKLUSIF..!!! HARAKAH VS MALAYSIAKINI: MANA SATU PENIPU BESAR #BLACK505..?

Ni la "sifu" penipu tu kotttt...?
Aku nak tanya kat korang semua... antara Harakah dan Malaysiakini, mana satu yang korang percaya? 

Bukan apa... aku dapat dua laporan bercanggah dari kedua-dua media pro-pembangkang ni...

Cuba tengok laporan kat bawah ni... nampak sangat bercanggah fakta... besar sangat bezanya.. Yang mana satu betul dan mana satu PENIPU?



Yang ni dari Malaysiakini... 40 khemah jer...

Yang ni pulak dari Harakah...lidah rasmi PAS PIS PUSSS...100 khemah...
Beza sangat, kan? Kalau tanya aku, dua-dua aku tak caya... Heh! Propa semua ni... Khemah kononnnn... lepas ni DBKL angkut la semua tu naik truck...heh!

6 comments:

homini novi said...

dengar cerita 20 khemah jer.. itu pun khemah jenis single tent... Eh eh! belum ada lagi ker zombie PR yang nazak dek overdose jerebu?

Anonymous said...

Assalamualaikum admin dan semua pembaca,

Iklankan barangan yang ingin dijual atau perniagaan anda di laman web www.produkmuslim.info

Kerjasama anda membantu Produk Muslim sangatlah dihargai dan diucapkan ribuan terima kasih

Muslim said...

Perkara yg tak benar tentu ada percanggahan.

FATIN NURAQEELA said...

Gle jauh beza.. Dlu duk perli kata org umno x ety kira time bersih. Abiz nie amende pula? Mathematics fail dorg nie. Ish3!

Anonymous said...

Kalau 100 khemah, itu hanya khemah saja. Dua org satu khemah baru blh muatkan 200 org saja. Hal khemah ini terikut2 macam di Turki. Apa jadi selepas ini? khemah2 semua akan dipaksa digulung, jika tidak risk of being destroyed into pieces. Ini semua protestors budak2 kecik...tak lebih. Org2 tak ada kerja.

Anonymous said...

Dua-dua menjahanamkan fikiran orang. Kalau nak siarkan berita atau peristiwa tulis atau cakaplah yang benar,jangan dok temberang lebih.Muak dah dengan politik kerajaan dan pembangkang,PRU 13 sudah habis,sekarang buatlah kerja,kita mahu rakyat Malaysia hidup dalam keadaan aman dan tenteram