Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, June 25, 2013

BUDAK PAS POKOK SENA TERLOLONG DI LOKAP, MAHFUZ SEDAP TIDUR DI HOTEL? @MukhrizMahathir @MukhrizOfficial

SRP jangan sebut aaaa... sensitip tauuu...!
Aku difahamkan seramai 31 orang ditahan polis semalam sebab buat kacau kat depan Parlimen. Dan aku yakin, salah seorang dari depa tu adalah anak buah "Mahfool Bean Omaq" yang diimport khas dari Pokok Sena...

Depa kena tiarap tepi jalan dan diangkut ke balai beramai-ramai. Lepas kena marah dengan polis, maka banyak la soal jawab. Maknanya, depa tidur lokap la kot semalam.

Tapi Mahfuz? Dia segak bergaya angkat sumpah. Lepas gebang dua tiga patah kata, dia makan-makan kat coffee house di Parlimen. Borak dan sembang sakan dengan pemimpin BN. Sekali sekala terburai riuh dia ketawa besar...buat lawak "Mr Bean" la tu kottt...

Lepas tu?



Lepas tu Mahfuz balik ke hotel la kottt... tidoq di atas katil empuk berhawa dingin. Ada dia jengok anak buah dia kat lokap di balai tu? Anak buah dia tidoq lokap, dia tidoq kat hotel sedap-sedap... 

Itu la Pesuruhjaya PAS Kedah merangkap Naib Presiden PAS. Apa yang dia dok kata sebelum ni semua wayang belaka... PRU13 tipu kononnnn... last-last dia jugak yang dok sengih-sengih angkat sumpah depan YDP Agong... 

Orang macam tu pun hangpa percaya? Orang yang tak lulus SRP lagu tu pun hangpa dengan mudah tertipu? Bukan apa... aku kesian kat anak-anak buah Mahfuz tuuu... Semuanya perjuangan palsu.. Kalau depa balik buat bendang kat Pokok Sena tu lagi banyak faedahnya...kan? kan? kan?

2 comments:

Anonymous said...

Low class punya pembangkang.

Anonymous said...

ooi duke, ang jangan nak salahkan mahfus, sebab depa yang undi bagi dia menang, walau pun depa tau dia tak berapa cerdik, jadi takkan nak salahkan orang macam dia kot no, salah orang yang undi dia la, kan kan.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!