Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Tuesday, May 14, 2013

TERKINI..!!! TONY FERNANDEZ DAN AIR ASIA DIBERI KATA DUA...!!!


Aku nak Tony Fernandez pecat mamat bodoh kat atas ni dengan kadar segera! Atau aku dan seleuruh blogger pro-UMNO/BN akan pastikan Air Asia X rugi dan tutup kedai untuk selama-lamanya...

Utusan tu rasis yer? Heh! Silap besar la hang ni bro..!!! Utusan tu hanya pertahankan Melayu di Malaysia ni. Hang tu Melayu ke atau Yahudi? Lu ingat bro..!!! Lepas ni lu cari kerja kat pejabat DAP je laaaa..!!!


7 comments:

Anonymous said...

Inilah melayu yang tahu diuntung.Baru dapat jawatan lebih sikit, lupa asal usul bangsa sendiri.Pergi mampos la lu.Jadilah penjilat jubor cina dap!

Anonymous said...

Inilah melayu yang tahu diuntung.Baru dapat jawatan lebih sikit, lupa asal usul bangsa sendiri.Pergi mampos la lu.Jadilah penjilat jubor cina dap!

Anonymous said...

contoh melayu tak sedar diri.mampuslah kau cepat cepat

Anonymous said...

Kalau pertahan Melayu rasis.

Aku ingat mamat gila ni kalau bini dia kena rogol pun dia tak kesah kot !
PENGKHINAT PATUT DI HAPUSKAN ! !



Anonymous said...

ramai melayu bila dah senang malu nak ngaku melayu. malu nak ngaku islam. malu nak cakap melayu.

Anonymous said...

INILAH YG DIKATA TUN M."MELAYU MUDAH LUPA"

Anonymous said...

suruh dia p singapore china dll...selain malaysia tak sapa akan bagi mamat tolol ni kerja....di luar malaysia bersepah yg lebih terror dari dia............so sedag lah sikit....hang hanya boleh cari makan dengan gaji dan share yg ada kat malaysia saja..........tak sedar diri....bila DAP naik nanti hang jadi macam melayu singapura...pi kerja kat penang nak tengok company atau LKS nak bagi kerja apa kat hang...ada berani ? kaduk naik junjung. kerana BN dan orang mcm kami lah yg perjuang melayu hang dapat tempat...ramai lagiorang terror dari hang

Bila Kak Su Bersuara... Heh!