Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, May 8, 2013

TERKINI..!!! GAMBAR KEADAAN TERKINI USTAZIZAN..!!!

Gambar di atas adalah keadaan terkini suasana ni Hospital Besar Pulau Pinang di mana keadaan Ustaz Azizan dilaporkan kembali stabil..

Jadi stop buat cerita-cerita mengarut.. Boleh?

Bukan apa.. Aku tak suka nanti media sosial ni di cop sebagai tukang fitnah pulak... adehhh..

3 comments:

Anonymous said...

yup bagus bro. jgn kita sama mcm org lain...hanya yang benar dan berbukti aje kita kabarkan...

Anonymous said...

baguslah dah belajar dr kesilapan....pesan jugak kat geng2 kau Duke.....lg satu, aku harap blogger pro BN berhenti dr menyerang pas untuk mengelakkan kita dr bercakaran sesama Islam....sasaran kita ialah dap....bongkar semua penipuan dan propaganda dap.....tolong jimat tenaga dan masa korang.....tetapkan betul2 sasaran...jgn jd yg dikejar tak dpt yg dikendong berciciran....tanya dalam hati setiap kita yg mengaku umat Islam apakah kita ada rasa bangga bila melihat perpecahan yg berlaku kpd melayu muslim kini sedangkan satu pihak lg sgt jelas penyatuan mereka...dan mereka begitu berani dan bangga memperlihatkan kekuatan dan penyatuan mereka....

Anonymous said...

Semua orang BN wajib mendoakan supaya Ustaz Azizan segera sembuh dan sijat...ok?

Bila Kak Su Bersuara... Heh!