Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Wednesday, May 15, 2013

GEMPARRR..!!! PERANGAI SEBENAR CEO AIR ASIA X TERBONGKARRR..!!!???

Perghhhh..!!! Memang gempar siootttttt..!!! Serampang dua mata. Sekali tembak, dua ekor jatuh mengelupurrrr...!!! Tapi aku kena edit sikit la print screen tu demi keselamatan pemberi maklumat tu...

Korang kenal Azran tu ka? Alaaaa... CEO Air Asia X yang kurang ajar tuuuu.. Lagi sorang, korang kenal KJ, kan? Alaaaa... KP UMNO paling "Oxford" tuuuu... heh!

Aku pun tak tahu nak kata apa...korang baca sendiri kat bawah niii...!





5 comments:

Anonymous said...

Tengok rupa pun dah tahu jenis korperat keparat.

abang jem said...

kj mmg duri,bn bleh rosak pasai dia

Anonymous said...

Ya ker KJ akan merosak? Sebelum apa2 kita hanya boleh tunggu dan lihat je dulu.

Tapi dalam masa sama kita kenalah doa supaya KJ tak lagi berkawan dengan orang macam Azran tu.

Juga minta Azran tu berubah jika benar apa yang dikata. Itu saja yang kita dapat buat.

Anonymous said...

Aku tak hairan kalau KJ la org yg mempengaruhi supaya kerajaan bagi konsesi penerbangan kat Air Asia untuk kakitangan kerajaan. Dulu dok naik MAS atas geran kerajaan tapi dah lama rasanya sejakzaman Pak Lah, depa dah tak bagi naik MAS lagi walaupun harga lebih kurang. Tapi aku tak mau speculate banyak2. Kita tengok mcmmana.

Anonymous said...

Dh nama jawatan dia pun Chief Entertainment Officer.. What do u expect? Hahaha.. Jawatan ni kalo translate bkan Ketua Pegawai Eksekutif na...

Bila Kak Su Bersuara... Heh!