Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, May 13, 2013

GEMPARRR..!!! PAS MENGAKU SELEWENG SELAMA SEPENGGAL DI KEDAH..???!!!

Errr..Cuba baca elok-elok sikit ayat kat atas yang aku petik dari blog pro-PAS Kedah ni... Ada penyelewengan berlaku..???!!!

Aikkkk..??? Pelik betul! Sebelum PRU13 dulu, ramai yang kata ada penyelewengan dalam PAS di merata-rata tempat di seluruh negara. Tapi depa nafikan habis-habisan...

Tapi lepas PAS buat post mortem, tiba-tiba ada pulak dakwaan seleweng ni.. Heh!



Errr.. Boleh cerita sikit tak? Ceciter..ceciter... Heh! Alaaa.. itu pun korang tak mau cerita ke? "Kemut" betul laaaa... ishhh!!! Ooo.. malu ek? Aib ek? Okay laaa.. Err.. yang korang dok cerita fitnah memalukan dan mengaibkan orang lain tu takpe pulak ekkkk..???

Takpa la brooo..!!! Hangpa bersihkan la PAS tu betoi-betoi. Bukan apa, makin teruk PAS tu lepas bergabung dengan DAP dan PKR. Makin busuk dan kotor... Tapi tak la sebusuk PKR dan DAP tu.. heh! Caya la brooo..! Heh!

1 comment:

Anonymous said...

Oo tu..tu sikit ja, nk tau pnyelewangan tbesar Pas? Yang puak ahli dia pun xtau, atau buat2 xtau atau dibekukan hati mereka bia xtau? Btul nak tau ni? hehe..

..penyelewengan Islam..

Bila Kak Su Bersuara... Heh!