Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, May 5, 2013

EEKMAL.. SUK PKR NEGERI KEDAH UNDI BN...!!!

Apa dah jadi? Bekas SUK PKR Negeri Kedah undi BN nihhh..!!! Ni buktinya...dia sendiri rakam gambar, hantar kat member aku dan member aku hantar pulak kat aku tadi..heh!

Amacam Eekmal? Hang boleh menang ke? Tu laaa.. Lain kali jangan la "makan sorang"... SUK tu marah sangat kat hang bro...

Katanya hang "makan sorang" duit ceramah dalam karung masa Anwar Berahim mai kat padang KUIN tu..

Errrr.. Lagi satu, hang dah settle ke duit sewa padang KUIN tu? Kalau belum, aku boleh mintak Tok Bashah pi tolong bayar untuk hang.. Alaaa.. RM100 jer.. Tu pun kemut ke? Heh!

Eekmal, silap hang ialah gunakan bapa hang untuk raih undi.. Guna jasa bapa hang? Sorry la bro.. Pengundi Bakar Bata menyampah kempen cara tu.. Tu namanya "masuk bakul angkat sendiri" bro...

Cuba lagi next PRU bro.. Heh! Tu pun kalau dicalonkan sekali lagi laaa.. Heh!

1 comment:

Anonymous said...

sori tuan, bolehkah kita ambil gambar dalam bilik undi? (supaya puak pencacai tak tibai kata ini bohong)

Bila Kak Su Bersuara... Heh!