Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Thursday, April 11, 2013

PEDASSS..!!! BEZA ANTARA TUN M DAN ANWAR...!!!

Bila korang tengok gambar kat atas ni, apa padangan korang? Memang betul, kan? Mulanya dulu bapaknya saja yang jadi ahli politik. Tapi lepas tu bini dia pulak join politik dan kemudian anak sulungnya menyusul...

Terkini, aku dengar anaknya Nuha pun dia nak suruh bertanding. Bila orang kata dia amalkan kronisme dan nepotisme, dia marahhhh... U ulang, I samannnn..! Heh!

Berbeza dengan bekas "mentor"nya, Tun M. Tun Siti Hasmah tak pernah campur tangan pun dalam politik. Tapi Bonda Siti Hasmah memang insan yang sentiasa berada di belakang Tun M sebagai sumber sokongan peribadi yang terbaik! Itu memang tugas seorang isteri, kan?



Anak-anak Tun M macam Mokhzani dan Mukhriz diangkat menjadi pemimpin politik selepas Tun M bersara. Kalau korang nak tahu, nama Mokhzani dan Mukhriz tak pernah lepas dan memang di"blacklist" oleh Tun M masa beliau jadi PM dulu...heh!

So, camana? Aku dah kata sebelum ni... PKR tu parti anak beranak. Tapi ramai yang tak percaya. Cina pun ada yang "ter"percaya dengan mangkuk rosak moral ni. Tak tahu la kat mana letaknya akal mereka-mereka yang sokong kumpulan anak beranak ni...heh!

1 comment:

Anonymous said...

Si hipokrit yg buta mata, buta hati dan buta segala gala nya termasuk penyokong2 dia.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!