Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Sunday, April 21, 2013

PANASSS..!!! INSIDEN PALING MEMALUKAN PAS MASA PENAMAAN CALON SEMALAM..!!! #PRU13

Negara sebelum ini digemparkan dengan fatwa Nik Aziz yang menyamakan penerima bantuan BR1M sebagai haiwan. Walaupun perlakuan menerima BR1M tu langsung tak menunjukkan sifat haiwan, Nik Aziz tetap pertahankan fatwa dia tuuu...

Ye laaa.. Hanya manusia saja yang terima BR1M..kan? Mana ada haiwan yang terima BR1M...

Tapi benarlah firman Allah SWT yang mafhumnya barang siapa yang mencaci orang lain dengan gelaran yang tak baik, gelaran tu akan kembali orang yang mencaci tu...

Jadi, kat bawah ni aku siarkan aksi-aksi perlakuan puak-puak PAS masa penamaan calon semalam yang menunjukkan mereka memiliki sifat seperti burung kakak tua dan berakal lembu... saksikan kat bawah...


Betul tak aku kata? Depa punya ketua kata apa pun depa ikut. Ketua depa kata "Hancur BN", depa ikut. Ketua depa kata "HANCUR PAKATAN" pun depa ikut jugakkkkk!!! Sebijik macam burung kakak tua dan tak berfikir sebelum berkata (tak guna akal) macam lembu..kan?

Allah SWT bayar cash kat dunia ni...heh! Terima la seadanya... terima la hakikat tu walaupun pahit.. Heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!