Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, April 12, 2013

PANASSS..!!! GAMBAR-GAMBAR EKSKLUSIF YANG "RARE" INSIDEN LAHAD DATU..!!!

SALUTE..!!! Korang ada gambar-gambar eksklusif wira-wira negara kita yang berjuang mempertahankan kedaulatan negara di Lahad Datu tak? Dah tengok belum?

Kat bawah ni ada rakaman gambar-gambar eksklusif yang "rare" dan sempat dirakam member aku masa di Lahad Datu. Memang terbaik broooo..!!! Gambar-gambar pertempuran, bombing mission dan operasi-operasi khas wira-wira Lahad Datu...

Korang tengok sendiri macamana kereta perisai Adnan bertempur, usung mayat pengganas, pesawat fighter dan banyak lagi. Memang champion! Saksikan di bawahhh...Tapi ingat, semua ni hanyalah "sandiwara" kata Tian Chua...



Sekali lagi... SALUTE..!!!


Sumber: Mynewshub.my

1 comment:

Anonymous said...

aku memamng betul -betul hormat kat polis dan tentera kita. Semasa di Lahat Datu melawat perniagaan kami, hotel kami tinggal tu penuh dengan polis berbagai bangsa..bumiputra, Cina ,India. Aku mengucapkan terima kasih kepada mereka kerana menjaga Sabah.Mereka hanya tersenyum dan kata bahawa itu tugas mereka.Siapa saja yang katakan ini hanya sandiwara patut tenguk berapa dedikasinya polis dan tentera kita yang berbagai bangsa yang sayangkan negara bukan macam rakyat Malaysia yang bangang-bangang yang patut ditolakkan kedalam laut Sulu.

Bila Kak Su Bersuara... Heh!