Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Saturday, April 6, 2013

LAWAK PAGI NI... BILA RAJA GOYANG BERAKSI DI ATAS PENTAS...


Bila orang cakap dia "raja goyang", dia marah...

"U ulang, I saman U"...

Tapi apa yang dia buat tu memang menunjukkan dia "raja goyang"...

Abih tu nak buat camana?

Kalau korang nak tahu...dia memang macam tu...

Dia tuduh orang menipu..padahal dialah yang sedang menipu orang...

Dia cakap dia tak tipu..padahal dialah "raja penipu"...

Menipu je kerjanya setiap hari skang ni...Puiii..!

1 comment:

Anonymous said...

tanya sama najib apa sebab goyang
tentu jawab najib sabah nak hilang ...
tanya pada nwar kenapa sabah nak hilang ...
tentu jawab nwar sabah kan diserang ....

tanya pada nwar siapa menyerang ...
tentu jawab nwar ... misuari punya angkatan
tanya pada nwar siapakah dalang ...
tentu jawab nwar "I kenal itu orang"

pada manila post dan reuters berita terhidang ...
jawaban diberi pemimpin pembankang dalang
tanya pada nwar benarkah berita dikarang ...
tentu jawab nwar "you ulang I saman kang"

tanya pada mat sabu siapa peliwat terbilang
tentu jawab mat sabu nwar dalam syarahan
tanya pada karpal siapa moralnya hilang
tentu jawab karpal nwar dalam perkataan

tanya pada azizah siapa anugerah tuhan
tentu jawab azizah nwarlah sayang
tanya pada bad rule siapa imam mehdi pilihan
tentu jawab ustaz nwar dalam ingatan

tanya pada abim siapa hebatnya orang
tentu jawab abim nwarlah pilihan
azizah bini nwar turut dijulang
anugerah khadijah isteri nabi diberi sandang

tanya pada saiful siapa liwatnya seorang
tentu sumpah saiful nwarlah jantan
tanya pada eskay siapa pelanggan jalang
tentu sumpah eskay nwarlah jantan

tanya pada khalifah lim siapa pm pakatan
tentu jawab khalifah lim nwar ditatang
tanya pada haji adi siapa pm pakatan
tentu jawab haji adi nwar dalam perjanjian

tanya pada nik aziz siapakah ahli surga tersayang
tentu jawab nik aziz nwar dalam ilham
orang umno kena jilat kaki inilah orang
memang sangat hebat ini binatang

Bila Kak Su Bersuara... Heh!