Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Monday, April 1, 2013

LAWAK PAGI INI... "PISTOL AIR" ANWAR PANCUT MERATA...!!!


Korang pernah main pistol air tak masa kecik-kecik dulu?

Aku ngaku pernah main pistol air...

Aku beli kat kedai tak jauh dari rumah aku dulu...

Tapi aku main pistol air tu masa kecik-kecik dulu laaa...

Tapi Anwar ni main "pistol air" dari kecik sampai tua...

Tak puas enjoy la tu kot?

"Pistol air" Anwar ni bahaya sikit...

Kalau kena pompuan, bengkak 9 bulan...

Kalau kena jantan, masuk mahkamah pun belum tentu menang woooo..!!! Heh! 

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!