Iklan Berbayar

Himpunan Anak-Anak Kedah!

Himpunan Anak-Anak Kedah!
Sapa Rasa Dia Anak Kedah, Sila LIKE Page Ni... Tengkiu!

Portal Berita Kedah

Friday, April 26, 2013

GEMPARRR..!!! "ORANG BUNIAN" DIKESAN DI UPU PAS KEDAH SEMALAM..???!!!

Mana orang? Ada keta dengan motor je nihhh...gelap pulak tu...
Dah jadi tempat parking keta motor ke UPU ni?
Ishhhh..!!! Apa cerita ni Sanusi? Sik tu bukan kampung hang ke, bro? Apa dah jadi dengan UPU kat situ? Depa mogok ke apa? Kosong je? PAS Sik buat kenduri "doa selamat" ke apa? Hilang habis pi mana?

Ermmm... mungkin depa boikot sebab Sanusi tak dicalonkan pada PRU ke-13 ni kot? Depa marah kot? Heh! Errr... depa tahu ke kenapa hang tak tercalon, Sanusi?

Iya laaa... khabarnya Sanusi tu tengah disiasat SPRM. Katanya dah hampir "kantoi". Ishhh.. biar betul? Sanusi tu "maksum" tu... dia mana ada buat salah. Kalau tidak, takkan la sampai dia "tinju" bekas KCS tu...kan? kan? kan?

Lagi pun, ramai sangat yang dok pertikai pasal pagar rumah hang tu, Sanusi. Depa kata harganya mencecah RM70,000..!!! Betul ke, Sanusi? Pintu pagar apa hang buat sampai harga RM70,000..??? Pintu pagar emas bersalut berlian kaaa? Heh!
Siang malam pun sama je?
Ishhhh... ni gambar superimpose ke? atau gambar "supernatural"???

Patut pun banyak UPU kat Sik t yang tutup. Bukan apa... mungkin depa malu ada pemimpin hebat macam Sanusi tu. Depa tu pun satu. Awat? Depa jeles sangat ke kat pintu pagar rumah Sanusi tu? Ishhhhh...sabar je la Sanusi... takpa...aku tetap backup hang... hidup Sanusi Md Noor..!!! Heh!

No comments:

Bila Kak Su Bersuara... Heh!